Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem rower od chińskiego sprzedawcy na rower mam rok gwarancji a rower się popsuł po miesiącu to rower elektryczny bateria nie działa czy mam prawo żadać nowej bateri skoro pisze że na baterie jest gwarancją 12 miesięcy
Możesz 🙂
Tylko co będzie jeśli sprzedający będzie oczekiwał odesłania roweru w celu rozpatrzenia reklamacji?
@Client:34560181 Teoretycznie tak, możesz złożyć reklamację.
Klikasz w opcjach zakupu: "Zgłoś problem..." i tym sposobem otwierasz tzw. dyskusję.
Sprzedający musi się ustosunkować do twojej reklamacji, ma na to 24 godziny.
Problemem jest to że ma on prawo zażądać zwrotu baterii do Chin i wtedy zaczynają się schody, problemy....
Ale próbuj, może jakiś papier z serwisu o niesprawnej baterii wystarczy ????
Oczywiście że masz prawo, odesłanie (jak zażąda ) może nie być opłacalne, zacząłbym od otwarcia dyskusji, tam sprzedający ma 24godz. na odpowiedź i zobaczysz czego chce, może taką reklamację rozpatrzyć na odległość: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Niestety ale prawda jest taka że okazyjne ceny towarów za Wielkim murem to tylko iluzja . Towar najczęściej jest słabej jakości a koszty reklamacji i odsyłania przekraczają wartość zakupionego przedmiotu. Lepiej nieco dołożyć i kupić u nas w kraju .