anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

CHYCĘ ODSZKODOWANIE ZA BRAK DOSTAWY TOWARU

02041953
#7 Wielbiciel#

02041953   POD TAKĄ NAZWĄ JESTEM UŻYTKOWNIKIEM ALEDRO. KUPIŁAM I ZAPŁACIŁAM, :

20 paź 2024, 18:22

Od 

tangleishaoho6

Razem z dostawą 66,76. 

DYSKUSJA NA ALLEGRO TRWA DŁUGO , NIE WIEM ALE PEWNO STUCZNA INTELIGEBCJA NAPISAŁA MI ,,,,,,,ZE PRZEŚLĄ MI INNY TOWAR ODPISAAM ,ZE CHCĘ PIENOĄDZE- A Z ZAMIENIKÓW REZYDNUJĘ . TAK MI NAPISALI  10 GRUDNIA:10 grudnia

02041953_1-1735929531354.png

To nie powinno zająć dużo czasu. Towar został już wysłany. Prosimy o cierpliwość i czekanie. Możliwe, że przesyłka została opóźniona z przyczyn logistycznych. Obecnie prowadzę negocjacje. 

ZGODNIE Z ZAŁĄCZNIKIEM NR 9 REGULAMINU ALEGRO PROSZĘ O ODSZKODOWANIE W KWOCIE 66,76 ZŁ,

PROSZĘ DAĆ MI ZNA JAK ZOSTAŁ ZAŁATWIONY MÓJ WNIOSZEK O ODSZKODOWANIE , DOSTAWCY NIEB MA JUŻ NA ALLEGTO O PAŻDZIENIKA.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Dyskusja prowadzona długo, gdzie? po 14dnaich odznaczasz dyskusje jako nierozwiązaną i dostajesz wniosek do Allegro Protect.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Zakup zniczy od chińczyka 10 dni przed swietem

dyskusja z Chińczykiem rządzi sie odrębnymi prawami. Możesz oznaczyć ją jako nierozwiązana? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ten znicz już jadąc tak długo się wypalił.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

pełen odlot i roszczeniowość pełną gębą

@02041953 proszę zastosować polskie przepisy

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#10 Popularyzator#

Jedni rąbią na Blika, inni na Chińczyka, W tym przypadku żal jedynie tej babki, której nie zapalili znicza Glamour i musiała się zadowolić zwykłym wkładem z Biedronki wsadzonym w zeszłoroczną choinkę 🤣

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@02041953 widzę, że dyskusja została zakończona - czy chcesz żebyśmy ją wznowili? W sprawie wniosku o Allegro Protect, skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@02041953 Nauczka na przyszłość > do zakupów od "majfriedów" służą inne portale > ale nie Allegro

oznacz moderatorów