Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
02041953 POD TAKĄ NAZWĄ JESTEM UŻYTKOWNIKIEM ALEDRO. KUPIŁAM I ZAPŁACIŁAM, :
Od
tangleishaoho6
Razem z dostawą 66,76.
DYSKUSJA NA ALLEGRO TRWA DŁUGO , NIE WIEM ALE PEWNO STUCZNA INTELIGEBCJA NAPISAŁA MI ,,,,,,,ZE PRZEŚLĄ MI INNY TOWAR ODPISAAM ,ZE CHCĘ PIENOĄDZE- A Z ZAMIENIKÓW REZYDNUJĘ . TAK MI NAPISALI 10 GRUDNIA:10 grudnia
To nie powinno zająć dużo czasu. Towar został już wysłany. Prosimy o cierpliwość i czekanie. Możliwe, że przesyłka została opóźniona z przyczyn logistycznych. Obecnie prowadzę negocjacje.
ZGODNIE Z ZAŁĄCZNIKIEM NR 9 REGULAMINU ALEGRO PROSZĘ O ODSZKODOWANIE W KWOCIE 66,76 ZŁ,
PROSZĘ DAĆ MI ZNA JAK ZOSTAŁ ZAŁATWIONY MÓJ WNIOSZEK O ODSZKODOWANIE , DOSTAWCY NIEB MA JUŻ NA ALLEGTO O PAŻDZIENIKA.
Dyskusja prowadzona długo, gdzie? po 14dnaich odznaczasz dyskusje jako nierozwiązaną i dostajesz wniosek do Allegro Protect.
Zakup zniczy od chińczyka 10 dni przed swietem
dyskusja z Chińczykiem rządzi sie odrębnymi prawami. Możesz oznaczyć ją jako nierozwiązana?
Ten znicz już jadąc tak długo się wypalił.
pełen odlot i roszczeniowość pełną gębą
@02041953 proszę zastosować polskie przepisy
Jedni rąbią na Blika, inni na Chińczyka, W tym przypadku żal jedynie tej babki, której nie zapalili znicza Glamour i musiała się zadowolić zwykłym wkładem z Biedronki wsadzonym w zeszłoroczną choinkę 🤣
@02041953 widzę, że dyskusja została zakończona - czy chcesz żebyśmy ją wznowili? W sprawie wniosku o Allegro Protect, skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz.
@02041953 Nauczka na przyszłość > do zakupów od "majfriedów" służą inne portale > ale nie Allegro