Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sklep motostacja zawiesił działalność wiec czemu dalej sprzedaje na allegro?
Witam.
A skąd ta informacja?
W KRS status: AKTYWNA.
https://www.imsig.pl/krs/0000839275/sprawozdania
Strona internetowa działa:
https://motostacja.com/regulamin
Marek.
Mi dzisiaj odesłali w sporze bo brak przesyłki
motostacja24 7 października 2025 15:41
Niniejszym informujemy, że Motostacja Sp. z o.o., z siedzibą w Krakowie, złożyła do Sądu Rejonowego dla Krakowa Śródmieścia w Krakowie wniosek o ogłoszenie upadłości. Planujemy realizację Państwa zamówienia w terminie 30–40 dni. W przypadku gdyby wskazany termin był zbyt długi, mogą Państwo skorzystać z uprawnień, o których zostali Państwo poinformowani w procesie zawierania umowy.
Witam.
No proszę, a ja w necie nie znalazłem takiej informacji.
Szkoda, fajny sklep był i niezłe ceny miał. Ale widać za tani byli...
A złożenie do sądu wniosku o upadłość nie oznacza końca sprzedaży.
Ale zakupy na ich stronie to już ryzyko. Na Allegro pewnie wyprzedadzą to co mają "na magazynie". A jak coś pójdzie nie tak, to zawsze jest szansa na odszkodowanie od Allegro.
Pozdrawiam. Marek.
@MOJEGRATY5 myślę, że prowizje od Allegro ich zjadły i zwroty od klientów :|D
Jest informacja, nawet na stronie sklepu w Google jest info że nie działają.
fajne ceny...właśnie wyszło jak fajne, że sprzedawali poniżej opłacalności
Mieli podobne ceny do innych sprzedających. Nie wiaodmo dni jaki jest powód tej sytuacji
raczej w większości byli najtańsi, ceny czasem mieli niższe niż hurtownie innym sklepom mogły zaoferować. Myślę, że jeszcze kilka firm z allegro się wysypie bo działają podobnie i sprzedają poniżej opłacalności
Zakupiłam i nich towaru na 680zl po czym dostałam tą właśnie informacje. Mogę sobie czekać nawet do 40 dni na przesyłkę a ja potrzebuję na juz naprawić auto . Zgłosiłam odstąpienie od umowy. Mam nadzieję że zwrócą środki
A allegro problemu nie widzi i dalej ludzi robią w balona
SPÓŁKA Z ALEGRO
Zgłaszajcie sklep Motostacja
@Szary235 z tego co widzę, zgłosiłeś zwrot, więc środki powinny zostać zwrócone. Gdyby wystąpiły problemy, wezwij w dyskusji naszego konsultanta. Zgłoszę konto do weryfikacji.
Proszę zobaczyć na ostatnie opinie tego sklepu i co odpisał w dyskusji
Wpłaciłam w niedzielę 680 zł . Zgłosiłam zwrot ? Jeśli sprzedający nie odda to co z moją Kasą?
@benia2885 jeśli środki nie wrócą na Twoje konto, otwórz dyskusję ze sprzedającym.
Allegro niech oddaje kase skoro tyle ludzi oszukanych a konto dalej aktywne i nikt nic nie robi
Jak się otwiera dyskusję bo mam jakieś zaćmienie ?