Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po zakupie wyświetlił mi się taki komunikat: Kupiłeś przedmiot od jednego sprzedającego oraz Allegro Smart
...tylko ze ja nie kupiłem żadnego allegro smart, co to za cholerstwo? Przy wyborze sposobu wysyłki było: wysyłka 0zł za darmo dla wszystkich przez miesiąc ...czy wpakowałem się w jakieś opłaty po tym "darmowym" miesiącu?
Żadne kłopoty. Od jakiegoś czasu allegro wprowadziło opcję darmowego smart. Polega to na tym ze robiąc zakupy za min. 40zł masz darmową dostawę inPost, natomiast za 100zł możliwość dostawy kurierem, pod warunkiem że płacimy "z góry". Pomimo to należy czytać opcje dostawy
@White_Dove_ poprawka nie tylko darmowa dostawa inpost, ale również allegro polecony, i odbiory z punktów orlen, poczta, żabka, ruch. Tych opcji wysyłki jest trochę więcej niż tylko paczkomat.
@Wojtek__W Tych opcji SMART jest więcej i nie każda sprzedaż jest Smart i każdy zakup za 100 zl jest Smart kurier Wszystko zależy jak sprzedawca ma ustalone limity Trzeba czytać Ogólnie jest to darmowa dostawa dla wybranych artykułów
Nie, jeśli aktywowałeś darmowy Smart, to masz darmowy Smart. Po zakończeniu promocji niczego nie musisz płacić, nic Ci nie zostanie naliczone z tego powodu.
@Wojtek__W liczę, że wszystko zostało klarownie wyjaśnione 🙂
tak dzięki
@Wojtek__W super, udanej majówki! 🙂
Wzajemnie ...powiedz to cloud ma drugą cześć i ukryte znaczenie ? 😉 ...fajne klimaty
@cloudcloud To się teraz tłumacz z ukrytych znaczeń nicka - bo już druga osoba o to pyta 😛
...czekamy 🙂
nie doczekacie się ⛈
.... aauuuu, jaka szkoda