Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam dzisiaj, wybrałam sposób zapłaty, zapłaciłam i zapomniałam. Wchodzę teraz na konto, a tam wiadomość, no to sprawdzam. Zgłupiałam. Nie wiem co to, nie wiem od kogo i nie wiem po co. Oświećcie mnie.
Wygląda tak, jakby sprzedawca zgłosił Cię do Allegro i powiadomił o tym zgłoszeniu Ciebie przez Centrum wiadomości. Może nie zapłaciłaś?
@xyz96 No, jak nie, jak zapłaciłam. Nawet mam maila "Sprzedający otrzymał twoja wpłatę". Dzisiaj to kupiłam.
@WREDZIA-W1 No więc mimo zapłaty wysłał zgłoszenie i powiadomił Cię o tym. Pomylił się 🙂
@xyz96 Pewnie tak 🙂 Ciamajda jakaś 🙂
@WREDZIA-W1 faktycznie mi też to wygląda na błąd sprzedawcy. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. W razie kłopotów zgłaszaj się do nas 🙂
Dobrej niedzieli!
@cloudcloud Dzięki, Iskierko 🙂 Poradzę sobie sama 🙂 Na razie żadnych problemów nie ma.
Widac nik jak i ty to rzeczywiscie to samo. Zawsze jestes taka zaczepna i straszysz wszystkich sądami? Obym ja cie nie pozwala za te twoje hasla, oszczerstwa i grozby! Glupie porady zostaw sobie dla tych podobnych sobie ja mam za wysoka wiedze na twoj poziom. I sie juz nie udzielaj jak masz pisac glupoty!
@Client:77795156 jeśli chcesz komuś odpowiedzieć to wpisujesz @ i rozwija ci sie lista z osobami które biorą udział w dyskusji. Klikasz i wtedy wiadomo do kogo piszesz.
@pinsplashWciskam odpowiedz pod dana wiadomoscia do ktorej odpowiadam bo tak system sugeruje, ze odpowiadam tej danej osobie,niestety okazuje sie ze nie. to juz problem allegro nie moj, lista faktycznie po chwili sie rozwija jak uzyje @ i jest to jakby oczywiste tylko dla tych co siedza tu juz dluzej. Ja widzac opcje odpowiedz pod dana wiadomoscia nie spodziewalam sie ze jeszcze mam wciskac @ i zaznaczac, szukac komu odp. Projektant tego dzialu tu niestety zle spelnil zadanie dla nowych osob zapewne odpowiedz pod dana wiadomoscia starcza okazuje sie ze nie.
@Client:77795156 Coraz bardziej jestem przekonany o tym, że słusznie trafiasz na CL u sprzedawców🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Client:77795156, taka prośba, nie podburzaj ludzi tutaj, okej? 🙂
a pozatym.. do kogo to było skierowane? do @cloudcloud 🦎? chyba niee 😮
@Client:77795156 @Client:77795156 Spadłam z krzesła!!!
Twoją wiedzę widać po poziomie twojego pisania. A możesz jaśniej? Jakie oszczerstwa i groźby? Nie pomyliły ci się aby wątki? Do mnie to chciałaś napisać? Jeśli tak, to zapytam: co bierzesz?
<pomaga cioci wstać i podaje poduchę, by już nie spadała> 😊
@WREDZIA-W1 to podsumowanie twojej wypowiedzi w innym wątku założonym przez tą elokwentną osobę. Moderatorzy zamknęli jej już 2 wątki, teraz kursuje po całym Gadane, wyszukuje użytkowników, którzy brali udział w tamtych dyskusjach i w ten sposób wyraża swoją wdzięczność za okazaną pomoc😉
@konto zamknięte Aaaaa, teraz rozumiem 😀
@konto zamkniętejaką pomoc?! Jedyne co dostalam to glupie teksty i to ze mam 2konta , straszenie sadami i inne chamskie teksty. Jedynie 1 czy 2 osoby potwierdzily podobne zachowania u sprzedawcow co jest dowodem ze nie jestem winna bo oni tez mieli podobne sytuacje i zrozumialy przekaz, reszta poprostu sie udziela bez potrzeby i spamuje bezsensem mnie obrazajac. Myslisz ze bede taka poblazliwa Na to co ktos mi pisze? Chcialam przestrzec przed sprzedawca ktory postepuje zle wobec klienta i mam co do tego 100%pewnosci i racji. Taki ambaras co tu czytam jest naprawde slaby z toba wlacznie. Nie odpisuj nawet bo spamujesz tylko glupotami i zarzutami z kosmosu!
@Client:77795156, nie prowokuj użytkowników AG. Jak chcesz się wyżalić, załóż własny temat a nie ciągniesz coś co zostało już zamknięte.
@WREDZIA-W1 "Jeśli tak, to zapytam: co bierzesz?"
Skup się: poszło o mydło, na końcówce terminu ważności, które w takim przypadku traci na wadze, bo - jak zakładam - wysycha, a gdy wysycha, to sypie się z niego pył. Teraz połącz kres... eee, tzn. kropki😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere (ale paskudne emotki!!!)