Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam! proszę mi powiedzieć co znaczy ecommerce24pl.
nie ma takiej strony - chyba to bardzo łatwo sprawdzić
@maxr01 Strona jest (E-commerce & Digital Marketing (e-commerce-24.pl), ale Halina raczej pytała, co to znaczy i chyba uzyskała odpowiedź 😏
To allegro używa takich zwrotów zamiast określić się i konkretnie powiedzieć że chodzi o inne konto na allegro tylko pisze mi to ecommerce24pl. a ja szukam jak głupi co to za strona
To allegro używa takich zwrotów zamiast określić się i konkretnie powiedzieć że chodzi o inne konto na allegro tylko pisze mi to ecommerce24pl. a ja szukam jak głupi co to za strona
@Halina192_2008 Napisałeś do nas w sprawie odblokowania konta i wyjaśniliśmy Ci, że zanim odblokujemy Twoje konto, konieczne jest wyjaśnienie sankcji na koncie powiązanym: ecommerce24pl (to jest login tego powiązanego konta). Do konta Halina192_2008 oraz ecommerce24pl miała dostęp jedna osoba. Narusza to art. 2.10 oraz 8.7 Regulaminu Allegro.
@ko_alka O! I to tu jest właściwe rozwiązanie 😊. Choć może nie problemu, ale zagadki: co autor miał na myśli.
Ja się pytam o odblokowanie konta a Pani mi odpisuje proszę o kontakt z ecommerce24pl. pytam jeszcze raz z jakiego konta mam odpisać żeby odblokować konto.
Witam! Chyba rozumiem o co Pani chodzi ale o tej nazwie nick (ecommerce24pl) Nigdy nie miałam konta.
Ja się pytam o odblokowanie konta a Pani mi odpisuje proszę o kontakt z ecommerce24pl. pytam jeszcze raz z jakiego konta mam odpisać żeby odblokować konto.