anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co to znaczy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Halina192_2008
#7 Wielbiciel#

witam! proszę mi powiedzieć co znaczy ecommerce24pl.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@Halina192_2008 

Handel elektroniczny 24 godziny na dobę? 😊

#17 Koryfeusz#

nie ma takiej strony - chyba to bardzo łatwo sprawdzić

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@maxr01 Strona jest (E-commerce & Digital Marketing (e-commerce-24.pl), ale Halina raczej pytała, co to znaczy i chyba uzyskała odpowiedź 😏

oznacz moderatorów
Halina192_2008
#7 Wielbiciel#

To allegro używa takich zwrotów zamiast określić się i konkretnie powiedzieć że chodzi o inne konto na allegro tylko pisze mi to ecommerce24pl. a ja szukam jak głupi co to za strona 

oznacz moderatorów
Halina192_2008
#7 Wielbiciel#

To allegro używa takich zwrotów zamiast określić się i konkretnie powiedzieć że chodzi o inne konto na allegro tylko pisze mi to ecommerce24pl. a ja szukam jak głupi co to za strona 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Halina192_2008 Napisałeś do nas w sprawie odblokowania konta i wyjaśniliśmy Ci, że zanim odblokujemy Twoje konto, konieczne jest wyjaśnienie sankcji na koncie powiązanym: ecommerce24pl (to jest login tego powiązanego konta). Do konta Halina192_2008 oraz ecommerce24pl miała dostęp jedna osoba. Narusza to art. 2.10 oraz 8.7 Regulaminu Allegro.

oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@ko_alka O! I to tu jest właściwe rozwiązanie 😊. Choć może nie problemu, ale zagadki: co autor miał na myśli.

oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@szymela54  😂

#7 Wielbiciel#

Ja się pytam o odblokowanie konta a Pani mi odpisuje proszę o kontakt z ecommerce24pl.  pytam jeszcze raz z jakiego konta mam odpisać żeby odblokować konto.

oznacz moderatorów
Halina192_2008
#7 Wielbiciel#

Witam!  Chyba rozumiem o co Pani chodzi ale  o tej nazwie   nick (ecommerce24pl) Nigdy nie miałam konta.

oznacz moderatorów
Halina192_2008
#7 Wielbiciel#

Ja się pytam o odblokowanie konta a Pani mi odpisuje proszę o kontakt z ecommerce24pl.  pytam jeszcze raz z jakiego konta mam odpisać żeby odblokować konto.

oznacz moderatorów