Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To jest identyfikator wersji "cl-e2101-n5038-p4549-uni-1-5-0518" , oraz numer aukcji (11421233143) na której dokonałem zakupu w ubiegłym roku i nie otrzymałem do tej pory zakupionej rzeczy. Aktualnie ( Pablo_bal, ELECTRONIC SYSTEM LTD 86-90 PAUL STREET EC2A 4NE Londyn +48 880 900 044 mfjrpp00tv@allegromail.pl) nie prowadzi żadnej działalności handlowej na allegro. Nie mogę rozpocząć dyskusjii. Ale ma aktywny adres mailowy. Co zrobić żeby odzyskać kasę?
Trochę czekałeś żeby zauważyć ze nie otrzymałeś zakupionego towaru, nie sprzedaje na Allegro więc nie wiem czy Allegro może coś zrobić.
Chcesz powiedzieć że przez pół roku nie interesowałeś się brakiem towaru i dopiero teraz to zauważyłeś? .Czy allegro coś pomoże ,spytajmy nasze moderatorki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@r38 kilka dni temu minął termin na złożenie wniosku o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących. Poproszę Cię o cierpliwość, dowiem się czy możemy pomóc w tej sytuacji i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@r38 wysłaliśmy ostrzeżenie do sprzedającego. Damy mu czas na odpowiedź. Bardzo proszę abyś we wtorek dał znać, czy sprzedający skontaktował się z Tobą w tej sprawie. Jeśli tego nie zrobi, będziesz mógł złożyć wniosek o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujacych.
Już myślałem że to nie do odkręcenia, a tu proszę... . Dzisiaj jest wtorek i zero refleksjii od strony sprzedającego. Poczekam do późnego wieczora.