Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Już któryś raz nie dostaję maila po zakupie. Co z tym można zrobic ?
@basret1 pierwszym krokiem będzie sprawdzenie czy wiadomości nie trafiają do SPAMU oraz czy skrzynka odbiorcza nie jest przepełniona.
Mam to samo, brak powiadomień. Problem jest ogólny więc allegro kiedy usuniecie swoje problemy techniczne?
@basret1 @sklepRTVSAT rzeczywiście maile mogą docierać dziś z opóźnieniem, więc przepraszam za tę sytuację. Jeśli nie pojawią się w przeciągu godziny na Waszych skrzynkach, podajcie mi proszę numery zamówień, których dotyczy ta sytuacja.
Dzisiejszy zakup po 3 godzinach doszedł. Ale z 11.03 nie mam. https://allegro.pl/oferta/slonecznik-czarny-pokarm-dla-ptakow-golebi-10kg-11788045860?snapshot=MjAyM...
@basret1 sprawdzimy tę sytuację i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy dostanę szczegóły.
@basret1 sprawdź proszę dokładnie swoją skrzynkę, szczególnie foldery spam, powiadomienia, inne. Z naszej strony wszystko jest w porządku, maile do Ciebie wysłaliśmy 11.03.2023r. o godz. 14:26 oraz 13.02. 2023r. o godz. 13:47.
Jeden dostałem drugiego nie.
Dzisiaj kupiłem trzy rzeczy. Dostałem tylko dwa maile. Trzeciego brak.
Przed chwilą doszedł trzeci.
Witam. Mam problem, wygrałem licytacje, chce opłacić przedmiot ale muszę najpierw potwierdzić adres e-mail, tylko ze nie dostaje wiadomości z kodem… Patrzyłem już wszędzie, spam, oferty itd. Ktoś miał podobny problem?
Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość bo Allegro ma awarię i maile przychodzą z opóźnieniem.
Nie posiadam spamu