Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem towar na allegro wysłałem kasa od kupującego została wpłacona przez ale zorientowałem się że na danych do przelewu widnieje moje koto którego już nie posiadam zapomniałem uaktualnić na nowe ponieważ rzadko sprzedaje , co mam teraz zrobić
Poczekaj kilka dni, pieniądze wrócą do Twojej zakładki Allegro Finanse automatycznie. W tym czasie zmień numer konta, aby je potem ponownie wypłacić.
Skontaktuj się też z Allegro w celu zdjęcia blokady wypłat, która jest nakładana w takim przypadku; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf&subjectId=86e88a9d-e...
Dziękuje bardzo za pomoc zmieniłem już konto i allegro zapewniło mnie że pieniądze wrócą za kilka dni tak jak pisaliście tylko trzeba ich do nich napisać żeby mogli zdjąć blokadę i wówczas wypłacę środki .Pozdrawiam
@michald25 Jeśli to Twoje stare konto zamknięte to bank pewnie odeśle wpłatę. można napisać także, ze wpłata została dokonana na złe konto, stare zamknięte.
Gdybyś nie otrzymał zwrotu, sprawdź w banku czy aby na pewno zamknął konto, a jeśli zamknął to czy nie przydzielił numeru rachunku komuś innemu, bo takie przypadki też już się zdarzały.