Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nieszczęśliwie zakupiłam produkt który okazał się totalnie nie zgodny z tym co kupowałam. Sprzedający nie chciał nawet zwrotu produktu, ani zdjęć ani co jest źle ale została uznana na allegro odrazy reklamacja. Problem był ze zwrotem bo produkt był w dwóch dużych paczkach a zwrot na jedną. Prosiłam alegro o pomoc. Wystawiłam negatywną ocenę sprzedawcy który natychmiast się zainteresował i nękał mnie o zmianę opinii w sobotę. Zamowil kuriera na poniedziałek bo nalegałam. Gdyż nie chciał zwrotu produktu a ja nie chciałam jego śmieci utylizowac, ale wieczorem w sobotę odmówił kuriera ponieważ opinie nie zmieniłam. Skontaktowałam się z allegro które popołudniu napisało że odsyłam i płace a sprzedawca odda pieniądze. Sobota popołudnie a on mnie straszy sprawa cywilno- karna za nieodwołalnie produktu. W niedzielę rano 7:20 rzada dowodu nadania...proszę allegro o pomoc ponieważ blokada zrobiona w moim telefonie ale on nadal się kontaktuje za pośrednictwem Allegro. Czy allegro ma jakiś obowiązek ochrony ludzi przed nękaniem i nierealnym oczekiwaniem?
Cześć, @Client:70650048. Przykro mi, że doszło do takiej sytuacji i rozumiem, że to dla Ciebie problematyczne. Przeanalizujemy tę sprawę i w razie konieczności podejmiemy odpowiednie kroki.
Bardzo dziękuję, bo produkt miał być dla umierającej matki. Produktu nie mam z matką w tej chwili ciężko, a jeszcze produkt który miał mi pomóc robi mi kłopoty. Już jestem tak zniesmaczona nękaniem że chce iść na policję zgłosić to zachowanie. Więc naprawdę błędne wdzięczna za pomoc.
@Client:70650048 czyli jest tak
1 zamówiłaś produkt medyczny higieniczny pewnie bez możliwości zwrotu bo nie przeczytalaś oferty
2 jak produkt był niesprawny przyslugiwała ci reklamacja którą sprzedawca uznał i w związku z tym jemu przysługuje prawo jak ją rozpatruje czyli wymienia lub naprawia ewentualnie oddaje kasę
3 w reklamacji to sprzedawca decyduje czy chce aby mu produkt odsyłać i ponosi tego koszt a ty piszesz o zwrocie przez smarta na 1 paczkę że allegro interweniowało by ci dodatkowa etykietę wygenerować
4 wychodzi na to że wymuszasz na sprzedawcy przyjęcie zwrotu zamiast reklamacji produktu który pewnie ma zwroty odraniczone do tego możliwe że szantażujesz komentarzem mimo że reklamacja została uznana i się dziwisz że ktoś sądem ci grozi
5 sprzedawca idzie ci na rękę że przyjmie zwrot a ty mu dalej negatywa zostawiasz mimo że w reklamacji może ci odesłać naprawiony produkt i jeszcze pretensje masz że ktoś ma prawo cie za pomowinie pozwać albo zgłosić przywłaszczenie
Ręce opadają