anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobic aby dokonczyc transakcje?

patunia8
#7 Wielbiciel#
  • Zostaly mi przyznane raty 0 % ale moje zamowienie nie istnieje mimo ,ze aukcja sie nie zakonczyla. Jak moge dokonczyc zakup?
oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@patunia8 nie doszło jeszcze do zakupu, wniosek jest w trakcie weryfikacji. W ofercie doszło do zmiany, więc możesz ponownie wypełnić wniosek w aktualnej ofercie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

patunia8
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za wiadomość,ale ja juz dostałam z banku umowę kredytową czy w sytuacji gdy wypełnię wniosek ponownie nie będę miała dwóch kredytów ? Dodam ,że zakup robiłam z poziomu aplikacji na iphonie. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Do umowy zakupu nie dojdzie ponieważ zmieniły się warunki, czyli mimo ze dostałeś z banku> umowa zostanie anulowana. Wypełnij nowy wniosek jak chcesz nadal kupić.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@patunia8 sprawdź proszę ten artykuł. Cena nie została zmieniona, ale z informacji w systemie wynika, że wniosek jest w trakcie weryfikacji, możesz w tej sytuacji skontaktować się z bankiem, ale gdyby raty zostały przyznane to status zakupu były inny. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

patunia8
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za pomoc, zadzwoniłam do banku i anulowalam ten kredyt i zlozylam wniosek od nowa tym razem z komputera. Nie wiem tylko dlaczego nie ma tego zakupu w moich zakupach. No zobaczymy.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@patunia8 bo ten zakup pojawia się w Twojej zakładce dopiero, gdy faktycznie dojdzie do zakupu, czyli gdy raty zostaną przyznane 🙂 Także na spokojnie to, że go tam nie ma o niczym nie świadczy, ja w systemie widzę, że nowy wniosek poszedł i jest w trakcie weryfikacji.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

patunia8
#7 Wielbiciel#

Oooo, dziękuję za informację, teraz już jestem spokojna w takim razie i czekam cierpliwie ...:)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ....:)

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@patunia8 nie ma sprawy 🙂 Mam nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie okej, gdyby tak nie było daj znać 🙂 Miłego wieczoru! 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów