Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@patunia8 nie doszło jeszcze do zakupu, wniosek jest w trakcie weryfikacji. W ofercie doszło do zmiany, więc możesz ponownie wypełnić wniosek w aktualnej ofercie.
Dziękuję za wiadomość,ale ja juz dostałam z banku umowę kredytową czy w sytuacji gdy wypełnię wniosek ponownie nie będę miała dwóch kredytów ? Dodam ,że zakup robiłam z poziomu aplikacji na iphonie.
Do umowy zakupu nie dojdzie ponieważ zmieniły się warunki, czyli mimo ze dostałeś z banku> umowa zostanie anulowana. Wypełnij nowy wniosek jak chcesz nadal kupić.
Bardzo dziękuję za pomoc, zadzwoniłam do banku i anulowalam ten kredyt i zlozylam wniosek od nowa tym razem z komputera. Nie wiem tylko dlaczego nie ma tego zakupu w moich zakupach. No zobaczymy.
@patunia8 bo ten zakup pojawia się w Twojej zakładce dopiero, gdy faktycznie dojdzie do zakupu, czyli gdy raty zostaną przyznane 🙂 Także na spokojnie to, że go tam nie ma o niczym nie świadczy, ja w systemie widzę, że nowy wniosek poszedł i jest w trakcie weryfikacji.
Oooo, dziękuję za informację, teraz już jestem spokojna w takim razie i czekam cierpliwie ...:)
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ....:)
@patunia8 nie ma sprawy 🙂 Mam nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie okej, gdyby tak nie było daj znać 🙂 Miłego wieczoru!