Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Codzienna wiadomość e-mail z wynikami obserwowanych wyszukiwań nie wyświetla się poprawnie. Widok wiadomości został zmieniony i teraz widzę tylko 9 wyników z danego wyszukiwania mimo to że w e-mailu jest napisane że nowych ofert jest 17. Po naciśnięciu przycisku "ZOBACZ WSZYSTKIE NOWE (17)" przekierowuje mnie do allegro ale tam są wyświetlone wszystkie przedmioty z danego wyszukiwania bez rozgraniczenia, które oferty są nowe a które stare.
@Balzatallegro a jakiej poczty używasz i w jakiej formie (klient pocztowy/wersja przeglądarka/aplikacja)? Bo u mnie wszystko wyświetla się poprawnie
Do wczoraj wszystko było w porządku ale allegro zmieniło format wysyłanego e-maila i teraz nie ma wszystkich ofert widocznych. Już kiedyś zrobili podobnie ale po kilku dniach zmianę wycofali.
Możliwe że znowu coś testują i nie u wszystkich jest to widoczne.
@Balzatallegro, tak, testujemy nową wersję powiadomienia mejlowego. 🙂
Wizualnie nowa wersja jest ładniejsza ale ma dwa dość poważne problemy.
Pierwszy to taki, że jest wyświetlane tylko do 9 wyników z danego wyszukiwania i pod spodem jest przycisk "ZOBACZ WSZYSTKIE NOWE (16)" który przenosi do allegro a tam nie widać które oferty są nowe a które stare i mam wyświetlone kilkanaście stron ofert zamiast tych kilku nowych. Dodatkowo gdy ktoś ma więcej wyszukiwań dodanych do obserwowanych to każdorazowe klikanie w link i przechodzenie do allegro jest niesamowicie uciążliwe, tym bardziej że kliknięcie w link nie pokazuje odpowiednich wyników
Drugi problem jest estetyczny, w jednym wierszu wiadomości są wyświetlane trzy oferty co na większych ekranach wygląda beznadziejnie, zrzut ekranu poniżej