Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po kliknięciu zakładki o powiadomieniu sms-em o aukcji na pół godziny przed jej zakończeniem, od kilku dni wyskakuje komunikat:"
Serwer allegro.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania"
Dlaczego.
@Client:87892987 Czy możesz przesłać mi zrzuty lub zdjęcia swojego ekranu? Podaj mi równieź proszę z jakiego dokładnie urządzenia i systemu korzystasz.
@Client:87892987 Dziękuję, ale powiedz mi proszę jeszcze w jakie dokładnie powiadomienie klikasz?
Napisałem w pierwszym poście a w drugim jest pokazane na zdjęciu (pod gwiazdką)
@Client:87892987 Rozumiem, czy problem występuje także na innych przeglądarkach?
W Google Chrome również. Używam tylko tych dwóch.
Czy jest to możliwe, że sprzedający musi ustawić taką opcję przy swoim przedmiocie, aby kupujący którzy licytują mieli możliwość licytować do samego końca trwania aukcji?
Nie, ale bardziej dokładnie na którym allegro licytujesz bo licytacje się różnią.
Zwykłe Allegro, nie Lokalnie.
od jakiegoś czasu nie mogę ustawić powiadomienia sms o kończącej się licytacji - jak wybieram powiadomienie sms to przenosi mnie na stronę z errorem...
allegro.pl is currently unable to handle this request.
@luckyluke @Client:87892987 jest to błąd techniczny i zespół już pracuje nad jego rozwiązaniem. Powiadomimy Was gdy tylko dostaniemy potwierdzenie, że wszystko działa poprawnie.
Przepraszam za trudności.
AKTUALIZACJA 14.06.2022 g. 15:04
Dziękuję za Waszą cierpliwość! Otrzymałam informację, że problem został rozwiązany. Dajcie proszę znać, gdybyście wciąż mieli problem z powiadomieniami.
Mam to samo. Bardzo irytujące. Czekamy zatem na rozwiązanie.
Czy problem został naprawiony bo u mnie jest bez zmian?
dlaczego nie mogę włączyć powiadomienia sms o licytacji tylko wyskakuje mi taki komunikat.
Serwer allegro.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania.
@Client:87892987 jest to problem techniczny, który jeszcze nie został rozwiązany. Dam znać, gdy otrzymam potwierdzenie, że już nie występuje. Przepraszam za trudności.
AKTUALIZACJA 14.06.2022 g. 15:04
Dziękuję za Waszą cierpliwość! Otrzymałam informację, że problem został rozwiązany. Dajcie proszę znać, gdybyście wciąż mieli problem z powiadomieniami.
Dziękuje bardzo
Hi, ale to już kilka tygodni trwa i nadal nie ma roziwązania.
Poproszę o info jak już będzie OK.
colan68
@colan68 otrzymałam informację, że problem został rozwiązany. Sprawdź proszę czy u Ciebie wszystko już ok i powiadomienia działają jak powinny.