Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@katmik1, oczywiście. Wszystkie informacje na temat, jak kupować na Allegro znajdziesz w tym artykule. Obcokrajowiec nie skorzysta jednak z rat - konieczne do tego jest posiadanie polskiego dowodu osobistego.
Dostałam zapytanie na prywatnego maila z prośbą o wysłanie nr IBAN konta i jak przyjdą pieniądze to wyśle swojego kuriera oczywiście cała rozmowa z języku angielskim i się zaczęłam zastanawiać czemu nie przez allegro stąd moje zapytanie
Trąci oszustwem, nie wysyłaj dopóki nie będzie wpłaty.
@katmik1, dobrze, że jesteś czujna - mogła być to próba wyłudzenia. Żeby to zweryfikować, potrzebowałabym zrzutu ekranu z tą wiadomością. Możesz ją załączyć? 🙂
@katmik1, dzięki za zrzuty. To konto jest już zawieszone. 🙂
Rozumiem, że otarłam się o przekręt? 😳Dziękuję za odpowiedzi nie będę już odpowiadała na maile.
@katmik1, tak, była to próba wyłudzenia. Cieszę się, że wszystko zakończyło się dobrze! 😊
O matko, dobrze, że pomyślałam I znalazłam spolecznosc allegro zanim cokolwiek zrobilam. Dziękuję że jesteście. Pozdrawiam serdecznie
Jak ma środki, jeżeli ma to być wysyłka za granice to musisz pytać sprzedających, albo szukać takich ofert które to umożliwiają.