Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Jak można wyłączyć ciemny motyw (tło) zakładki obserwowane na Allegro PC.? Bardzo mnie to irytuje. 😕
Strona główna, aukcje itp wszystko jest w janym tle, a sama zakładka obserwowane CZARNE. Wie ktoś jak to wyłączyć ?
witam mam ciemne tło na allegro jak zmienic aby tło było jasne a napisy czarne
Na samym dole głównej strony jest ikonka do przełączenia.
Uff dzięki za temat. Też mi na jednym z kont to badziewie włączyli. Akurat jak miałam zakupy robić, grrr. Próbowałam z apki to co chwilę jak miało być od tego samego sprzedawcy to w koszyku od 5ciu różnych. Przeniosłam się na kompa to znowu to... Myślę, ze kupowanie tu to już forma ma.so.chi.zmu.
Jeden plus że włączyli to tylko na koncie zakupowym, a sprzedażowe zostawili w spokoju, chociaż raz...
zrobiło mi się czarne tło Jak je zmienić bo jest kłopotliwe przy pracy
Na głównej stronie na samym dole masz przełącznik.
Allegro jak komuna - najpierw tworzy problemy a potem je (czasem) dzielnie rozwiązuje 😄
Ale po co? Dzisiaj uruchamiam allegro i mam nagle ciemny motyw a nic nie ustawiałem ani nic nie zmieniałem. Czemu nagle platforma sama z siebie robi zamieszanie? Jak to wyłączyć? Czy ja prosiłem o ciemny motyw? Albo o top żebyście dostosowali sie do ustawień systemu?
Strasznie mnie irytuje ta moda na ciemne motywy. Niemal każdy dzisiaj chce ciemny motyw, bo jasny mu "oczy wypala". Może warto nie rozkręcać monitora/wyświetlacza na max jasności.
Wrzucanie przełącznika na sam dół strony to jakieś nieporozumienie. Nie szło tego wrzucić w menu rozwijane (na PC klikając w swoje imię), tak jak to jest w wielu serwisach, m.in. Reddicie?
Albo chociaż mogliście dać jakiś komunikat, który wyświetliłby się jednorazowo, informujący o zmianach i gdzie można sobie jasny motyw przywrócić.
Gdzie można zmienić to koszmarne, czarne tło? Nie widzę takiej opcji. Jestem wiele lat na Allegro i nie życzę sobie takich zmian.
Może warto byłoby zapytać użytkowników, czy tego chcą??!
Na samym dole po prawej na głównej stronie Allegro.
O matko! czy ktoś to w Allegro testuje czy Allegro zrzuca testowanie na użytkowników?
Allegro koncentruje się tylko na braniu prowizji. Resztę ma w głębokim poważaniu.
Przydałaby się w końcu jakaś poważna konkurencja, może wzięli by się do pracy i szanowali użytkowników.
UXowy koszmar. Szukałam z 20 minut, jak to wyłączyć.
Też szukałem nieszczęsnej opcji zmiany motywy, bo ciemny w aplikacji to tragedia, pominąwszy już kretyńskie ułożenie opisu aukcji pod dziesiątkami "reklam".
Obecnie (2024) opcja jest widoczna w menu Moje allegro - Konto - Pozostałe opcje - Motyw.