anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu apka nie zapamiętuje hasła? Czemu wylogowuje?

JehutyReborn
#7 Wielbiciel#

Mam ponad 20-znakowe hasło, z liter cyfr, znaków. Czy allegro naprawdę oczekuje że będę w stanie zapamiętać to hasło żeby je gdziekolwiek poza domem wpisać?

To jest denerwujące jak diabli. Wracałem dziś do domu, przechodziłem obok paczkomatu w którym leżała moja paczka, a dowiedziałem się o tym dopiero w domu, z smsa który przeważnie przychodzi z 5-10 minutowym opóźnieniem, bo się okazało że zostałem wylogowany z apki, parę dni po poprzednim logowaniu.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@JehutyReborn sprawdź proszę w pierwszej kolejności czy masz aktualną wersję aplikacji - możesz spróbować ją odinstalować i zainstalować ponownie. Zachęcam też do sprawdzenia ustawień prywatności, a dokładniej automatycznego wylogowywania na swoim telefonie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

JehutyReborn
#7 Wielbiciel#

Wersję mam, wydaje mi się, najnowszą, 9.2.0.

Co do automatycznego wylogowywania, szukałem wszędzie, nie ma u mnie (Xiaomi)  takiej opcji.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@JehutyReborn spróbuj proszę odinstalować i zainstalować aplikację ponownie. Jeżeli ten krok nie pomoże, to skontaktuj się z nami przez ten formularz

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Sa_nova

U mnie jest to samo. Trzeba logować się w apce przy każdym uruchomieniu apki i próbie do koszyka.

Też telefon Xiaomi i nie jest to kwestia ustawień telefonu czy aplikacji.

oznacz moderatorów