Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-box-smart-tv-4k-8gb-17659821700
wystawione XIAOMI MI BOX SMART TV 8gb
na obrazku jakieś chińskie mx10, które z Xiaomi nie ma nic wspólnego
od pół roku negatywne komentarze, odnośnie towaru, czemu to jeszcze nie jest zbanowane?
No przecież widać, że chiński nick... Allegro przecież w trosce o łatwe wystawianie sprzedawców zagranicznych tworzyło katalog. Wchodzi taki na nowym koncie, zaciąga gotowe oferty stworzone zwykle przez kogo innego. Czasem sam nie wie co wystawił. Dzień jak co dzień. Zgłaszaj, może chwilowo zdejmą, może kiedyś go zablokują... I tak zaraz wznowi ofertę lub pojawi się nowe konto. Nam już się nie chce. Kiedyś zgłaszałam konta np z nowymi pralkami po 400zł- zero reakcji, Allegro nie zależy na porządku... Jedyne na czym im zależy to na udowodnieniu każdemu użytkownikowi, że jego zdanie jest nie ważne i i tak zrobią jak chcą, a on może sobie iść gdzie indziej jak nie pasuje... Więc tak robimy... Jak trafi się coś takiego na chińskim portalu to przynajmniej darmowy zwrot jest, a tu...
@PanSklep Żeby zgłosić ofertę do weryfikacji, skorzystaj z odnośnika "Zgłoś naruszenie" (u dołu strony). Odpowiedni zespół zapozna się ze zgłoszeniem i jeśli potwierdzi nieprawidłowości, podejmie odpowiednie działania.