Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeżeli syn nie płacił to Allegro może zablokować wszystkie konta powiązane, ale syn powinien wszystko wyjaśnić prowadząc korespondencje z DB tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@Client:75719694 Cześć. Konto zostanie odblokowane, kiedy syn wyjaśni wyjaśni blokadę na koncie. W tej sprawie możesz uzyskać więcej informacji wyłącznie mejlowo, kontaktując się z Działem Bezpieczeństwa.
Tak. I właśnie powodem blokady było zadłużenie syna na 208.00zl.zostslo już to uregulowane. Czy to możliwe, żeby od tak długo szedł przelew?
@Client:75719694 W odpowiedzi na korespondencję z Działem Bezpieczeństwa możesz załączyć potwierdzenie przelewu.
Kontaktowałam się z działem bezpieczeństwa kilkanaście razy. I ciągle ta sama odpowiedź, że sankcje na koncie syna nie zostały wyjaśnione. Syn zaś nie chce mi dokładnie powiedzieć co się stało. Jest pelnoletni.
Gdyby nie pismo, które przyszło o zadłużeniu, to bym nie wiedziała. W piśmie zostało dokładnie sprecyzowane, że ma dług do zapłaty. I po spłaceniu dalej nic. 🥺
Czyli ma coś na sumieniu, syn.
Tylko, gdyby oprócz długu było jeszcze coś, to nie ujęliby tego w piśmie?
Nie raz było tu opisane że ktoś spłacił i okazało się ze są jeszcze inne rzeczy. Zadłużenie ale z jakiego powodu? może była wypłata z POK!
Przepraszam, a co to POK?
Program ochrony kupującego!
Może? 🤔
Domyślam się tylko, że chyba coś sprzedał i nie oodal pieniążków Kupującemu, a zakupu tego kogoś nie wysłał. 😔
Ale pieniądze juz zostały wpłacone.
To możliwe.🤗
No dobrze. Ale jeśli tak postąpił, to czemu po dokonaniu zwrotu kasy, wciąż mam zawieszone te konta.
Ja jestem niekumata chyba.
Sankcje zostały wykonane, a tu bez zmian. 😠