anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu znów trzeba klikać rozwiń ?

Pietras0404
#8 Zapaleniec

Czemu znów trzeba w każdej ofercie klikać ,,rozwiń ,,  przy opis produktu i parametry żeby to przeczytać ?  Było normalnie wszystko widoczne nie trzeba było klikać rozwiń , kombinować to zmienili. Później wróciło do poprzedniej wersji i teraz znów trzeba rozwijać . Czy oni nie mają co tam robić czy na siłę próbują coś wymyślić żeby skomplikować i utrudnić przeglądanie ofert , parametrów , opisu . 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pietras0404 Opisana sytuacja to wynik trwającego testu. Dziękuję, że podzieliłeś się z nami swoją opinią na jego temat.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Magazyny_Jakuba
#8 Zapaleniec

W skali od 0 do 10 daję mocne 0 temu testowi.

oznacz moderatorów

dzer
#1 Nowicjusz

Ostatnie zmiany, aż zmusiły mnie, aby wziąć udział w Allegro Gadane.

Kto wpadł na tak durny pomysł, aby "ukryć" najważniejszą rzecz przy robieniu zakupów, czyli opis, czyniąc przy tym przeglądanie i szukanie potrzebnego zakupu potwornie niewygodne?

Czy następnym krokiem będzie dodatkowe kliknięcie, aby poznać cenę?

Ja rozumiem, że zmiany są rzeczą naturalną, ale ta jest fatalna.
W szczególności na większych monitorach.

oznacz moderatorów

dzer
#1 Nowicjusz

Dodam jeszcze, że aby zobaczyć podstawowe parametry, tj. np. czy produkt jest nowy, a następnie przelecieć szybko okiem opis - muszę zrobić dwa dodatkowe kliknięcia. Przecież to jest paranoja.

Pozdrowienia dla osoby, która postanowiła, w dobie upraszczania, wszystko utrudnić 🙂
Niech, jeszcze, wolny rynek zweryfikuje.

oznacz moderatorów

darkstar_357
#1 Nowicjusz

Zarejestrowałem się tu z tego samego powodu. Myślałem że wyświetla mi się wersja mobilna strony ale nie, jakiś geniusz w allegro wpadł na pomysł że rekomendacje innych produktów są ważniejsze i muszą być lepiej wyeksponowane a opis przedmiotu w tym najwyraźniej przeszkadzał. Lista cech typu model, parametry, stan itp. również sobie gdzieś zniknęła.

oznacz moderatorów

OLEH
#1 Nowicjusz

Bardzo to jest irytujące !! Tak bardzo ,że zmusiłem się aby się tu zarejestrować w poszukiwaniu rozwiązania jak przywrócić stary widok .  Tragedia jeśli to zostanie na stałe

oznacz moderatorów

bel_e_muir
#7 Wielbiciel

@nat_not Dołączam się do opinii użytkowników @Pietras0404 oraz @Magazyny_Jakuba - obecna sytuacja jest bardzo niekomfortowa, niewygodna, odrzuca od robienia zakupów. Nie dość, że trzeba rozwijać opis, to do tego przycisk ten ginie on w gąszczu reklam innych produktów. Ja rozumiem, że reklama jest dźwignią handlu, ale obecna sytuacja denerwuje niezmiernie, i zdecydowanie nie buduje dobrego nastroju do zakupów. Aż mi ciśnienie skoczyło. Okropna zmiana, proszę przywróćcie poprzedni wygląd!

oznacz moderatorów

Orcanus
#1 Nowicjusz

Masakra ten  test ,,nie da się kupować ///

oznacz moderatorów

hibitze
#8 Zapaleniec

Testują nowe funkcjonalności.  Tymczasem rynek akcji testuje ich historyczne minima. Brawo gamonie.

oznacz moderatorów

ironbyq2
#1 Nowicjusz

Czy tam ktoś u was allegro myśli nad UI?

To klikanie w rozwinięcie opisu jest tak powalone, że chyba sobie napisze jakiś skrypt do Tampermonkey...

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To ukłon w stronne nieczytających opisów tylko wzrokowców. 

Jak w reklamie

oznacz moderatorów

DJ-YAREC
#1 Nowicjusz

Jestem tutaj z tego samego powodu co pozostali. Naprawdę u Was nikt nie myśli poważnie nad interfejsem ? Myślałem że w dobie cyfrowych zakupów dążymy do ich przyspieszenia a tymczasem klikanie by zapoznać się z danymi przedmiotu to spowalnia. Poza tym dlaczego testujecie na milionach klientów, nie macie jakiegoś zaufanego grona beta testerów tylko traktujecie wszystkich użytkowników jak króliki doświadczalne?

oznacz moderatorów