anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy allegro blokuje InPost?

Harbatasz
#7 Wielbiciel

Nie mam do wyboru paczkomatu InPost przy finalizacji zakupu mimo, że sprzedający potwierdził, że udostępnił tą formę wysyłki. Czy allegro znów blokuje InPost, czy też gdzieś głęboko ukryli tą opcję?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Harbatasz! Nie blokujemy wyboru InPost, jeśli sprzedający udostępnia tą opcję w swojej ofercie. Możesz proszę podać numer tej oferty? 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Harbatasz
#7 Wielbiciel

Nr oferty to 18570409624 i 18080428817 (jedna przesyłka). Sprzedający w rozmowie tel. twierdzi, że wysyła do paczkomatów InPost i ma dodaną taką opcję w aukcji.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Harbatasz nie ma w ofercie paczkomatów, możesz to sprawdzić, ma tylko kuriera InPost 😄 może miał zanim automatycznie edytowali mu cennik dostawy, i może nawet nie być świadom że znikł 😄

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wejdź w mapkę, zaznacz paczkomaty i dopiero szukaj. Wtedy powinno być...

Harbatasz
#7 Wielbiciel

Tak próbowałem. Zaznaczałem wszystkie opcje dostawy i przeglądałem listę wyboru, ale w tym przypadku paczkomatów InPostu nie było.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Harbatasz ukryli, czasem trzeba naklikać żeby się dokopać 🙂 druga sprawa że punkt którego szukasz może być na dziś nieczynny, awaria itp. wtedy też nie zobaczysz na mapie 🙂

momobo
#2 Obserwator

Mam nieraz ten problem. Jako domyślna opcja dostawy jest zazwyczaj wskazana inna niż paczkomat InPost. Muszę się naklikać, żeby przestawić rodzaj dostawy. Zdecydowanie niefajne to jest. Trzeba się pilnować, bo zdarza się że człowiek zamówi coś z automatu (zwłaszcza przy wielu przesyłkach na raz) i któraś pzresyłka pojedzie do DHLa czy innej Żabki. 

oznacz moderatorów