Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
CZY ALLEGRO DZIAŁA NA WHATSAPIE JAK TAK TO POD JAKIM NUMEREM BO NIE WIEM CZY ROZMAWIAŁEM Z OSZUSTEM ?????????????DZIĘKUJE ZA SZYBKO ODP.
Oszustwo, uważaj.
@BUSHI16 Można się z nami kontaktować przez WhatsApp, ale sami nie inicjujemy kontaktu z klientami tą drogą. Jeśli więc ktoś napisał do Ciebie, podając się za Allegro, najprawdopodobniej doszło do oszustwa.
JA ROZPOCZĄŁEM NA NUMER 798 774 826 PO ROZMOWIE Z SPRZEDAJĄCYM TO JEST WASZ NUMER ?????????????????????/
CHODZIŁO O USUNIĘCIE NEGATYWNEGO KOMENTARZA ALLEGRO TYLKO O TO WIĘC NIE WIEM
Ale ty kontaktowałeś się jako kupujacy z prośbą o usunięcie komentarza?
tak ja napisałem do allegro na numer 798 774 826 po rozmowie z sprzedającym gdzie wszytko wyprostował( sprzedający zadzwonił 2 dni po negatywnym komentarzu) , ale zacząłem się zastanawiać czy numer jest prawdziwy ten do obsługi allegro na który zgłosiłem usunięcie komentarza?????
może trochę przesadzam ale potrzebuję ustalić czy numer 798 774 826 to ALLEGRO ALE NIGDZIE NIE PISZE
@BUSHI16 Tak, to nasz numer.
TO JEST PEWNY NUMER TEN 798774826 BO TYLKO TU GO ZNALAZŁEM I NIGDZIE NIE PISZE ŻE TO NUMER 573 449 254 A DZIŚ PISAŁEM Z NUMEREM 798 774 826 I NIE WIEM CZY TO OSZUŚCI JAK TO ZWERYFIKOWAĆ ????????????
PRZEPRASZAM ZA DZIWNE PYTANIE