Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co robię?
Wpisuje np. nazwę książki w wyszukiwarce i pokazuje mi się lista produktów spełniających wyniki wyszukiwania.
Czego mi brakuje?
Chciałabym widzieć nazwę sprzedawcy w opisie produktu. Pozwoli mi to wybrać sprzedawcę, którego już znam albo mam już w koszyku inne jego produkty.
Dodatek:
Jeśli mam już jakieś produkty w koszyku chciałabym widzieć podpowiedź że dany sprzedawca ma też u siebie produkty, które wybrałam u innych sprzedawców w koszyku (sugerując się najtańszą ceną). Pozwoli mi to zdecydować czy chce kupić jednak te produkty u jednego sprzedawcy by nie płacić za przesyłkę (jak nie dobije do wartości smart przesyłki).
Do tej pory wybieram do koszyka najtańsze produkty z listy wyszukiwania a potem ręcznie sprawdzam czy dani sprzedawcy nie mają tych produktów (być może tylko parę zł drożej ale ich nie wybrałam wówczas z listy wyszukiwania bo wybrałam najtańszy). Robię tak bo chcę mieć jedną przesyłkę smart niż płacić za nią jak nie dobiję do 40zł.
Czy jest możliwość dodania tych funkcjonalności?
@kkefir Cześć. Nazwę sprzedającego widzisz na stronie z ofertą, zatem nie ma konieczności dublowania tej informacji. 🙂
Jeśli chodzi o wyszukiwanie produktów, to zachęcam Cię do skorzystania z opcji "Szukaj wielu". 🙂
Myślę, że ułatwi Ci to zakupy u jednego sprzedającego. Dzięki tej funkcji wyszukasz wszystkie potrzebne produkty, a my podpowiemy, który sprzedający oferuje wszystkie te towary. 🙂
Ale pytający pytał o nazwę sprzedawcy na liście wyszukiwania. Żeby nie było trzeba najeżdżać myszką na ofertę. Przewijam wyniki z ofertami i widzę przy każdej nazwę sprzedawcy. O to (słusznie) chodzi.