Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Za pomocą AI sprawdza czy jestem człowiekiem!!! Bot sprawdza czy jestem botem? Kuriozalne i głupie. Akurat miało to miejsce przy ocenie zakupionego produktu, do którego miałem uwagi krytyczne. Celowe działanie moderatora??? Tego rodzaju praktyki są naganne. Po co ocena? Przykład z TEMU, gdzie nie ma krytycznych opinii, same pozytywy. Nie tą drogą winno iść allegro.
@Golanka wszędzie boty sprawdzają, czy nie jesteś botem, więc nie wiem co w tym widzisz dziwnego🤔
@Golanka Pamiętaj że zawsze gdy nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze. Z botem Allegro nie zawiera umowy ale ciebie jak najbardziej może ścigać potem o jakieś pieniądze do zapłacenia lub o wyjaśnienia lub sprostowania jesli to miała być ocena..
Z cyber-Bajeczek Babci Pimpusiowej
Konwersował raz bot z botem:
- Coś nie idzie mi robota,
i pytanie, co sen z powiek
spędza mi i duszą miota:
czy to ziom, czy może człowiek?
- Szybko pisze, przy tym sapie,
chyba to nie homo sapiens?
- Szybko czyta - wiedzy głodny?
a może to jajorodny?
- Strony ino w mig przegląda,
wygląda mi na wielbłąda!
Żeś ty człeka mianem godny,
żeś nie botem, nie wielbłądem,
to nam weź i udowodnij!
A jak nie, to spływaj z prądem!
Ja tam wolę Sz... i po kłopocie. Bez problemu słabe opinie wchodzą. Zwroty szybkie. Jedyne co raz trafiłam to lepiej najostatniejszych sztuk nie brać, bo jak przyślą co innego to nie ma do nich zwrotu, oddadzą pół kasy i zostawią towar. Za to jak ostatnio zwracałam towar za 14.30zł to portal nawet etykiety nie dał, tylko kasę zwrócił xD i zostawił towar. Liczą co się opłaca, a co nie... I opinie niezależne 4.1, nie 2.4 jak T... czy 1.4 jak Allegro. Tutaj to już tylko od jednego sprzedawcy jeszcze kupuje. Ostatni qutlet, w którym jest przyzwoity towar i dobra obsługa. Jak nie ma u niego czegoś to z miejsca Sh... Wszystkie inne przy tej polityce całkowicie zeszły poniżej poziomu dna...