anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy czcionka na forum została zmieniona?

domkar04
#14 Krzewiciel#

coś się mi popsuło czy zmieniliście font na forum? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ bo jak tak, to litości, ledwo się da to czytać, od razu oczy bolą 😕

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@domkar04 a jaka u Ciebie jest czcionka? Niczego nie zmienialiśmy i u mnie wygląda wszystko jak zawsze 🙂 Sprawdzałam na kilku kontach, spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@la_nika coś takiego mam, zawsze była u mnie nieco grubsza, wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało

domkar04_0-1664022557399.png

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A na pasku nie zmieniłaś ? po rozwinięciu masz rozmiar czcionki:

LEW433_0-1664024974947.png

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@LEW433 ale na całym forum mam takie, a nie tylko w wybranych postach

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Sprawdzę u Siebie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@domkar04  można zmienić czcionkę w swojej  wiadomości np. na taką.  
Ale to nie zmienia czcionki na całym forum, konsultuję tą sprawę, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź, a czy możesz jeszcze napisać, czy gdy wchodzisz na forum w innej przeglądarce też tak jest? Sprawdź też proszę czy coś się zmienia w zależności od tego czy jesteś zalogowana.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@la_nika że w wiadomości można zmienić to ja wiem, tylko rzecz w tym że na całym forum mam coś takiego! 

domkar04_0-1664026470384.png

bold też jakiś jakby inny się zrobił:

domkar04_1-1664026525682.png

bycie wylogowanym/zalogowanym nic nie zmienia, na innej przeglądarce wygląda normalnie

używam najnowszego chrome

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@domkar04  Domyślną czcionkę zmieniasz w ustawieniach przeglądarki. Ja mam Firefoxa i jest taki obrazek ustawień:Schowek01.jpg

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ale to nie tylko na forum się zmieni!

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@br. nie przyszło mi grzebać w ustawieniach przeglądarki, dlatego dziwi mnie, że z dnia na dzień nagle zmienił się font na całym forum i tylko tu!

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@domkar04  To znaczy że wybitni specjaliści od programowania Allegro wprowadzili jakiś nowy wynalazek. Ale nawet oni sami nie będą wiedzieli co zmienili i kiedy.

Ale u mnie bez ulepszeń, po staremu  😁

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ja teraz widzę Twój tekst inną czcionką.🤔

oznacz moderatorów