anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy da się obniżyć ilość spamu allegro na meilu?

mientek_12
#8 Zapaleniec

Przykład 1.
Sprzedający wystawił fakturę... dlaczego muszę dostawać aż 3 meile z tą informacją?

FV ALL.jpg

Przykład 2. Wszystkie informacje o przesyłkach dostaję bezpośrednio na aplikację in-post lub w sms'ach od kuriera. Jak wyłączyć te powiadomienia na meilu? Bo zupełnie mi to niepotrzebne

ALL 3.jpg

ALL-2.jpg

90% wiadomości jakie mam na skrzynce mailowej to spam od allegro, przez co trudno odfiltrować mi pozostałe wiadomości. Da się jakoś wyłączyć te meile z allegro?
Zakup jednego przemiotu na allegro generuje nawet 7-8 meilu spamu. A na allegro kupuję dosyć sporo...

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Tak to już jest. Wielokrotnie się burzyłam o różne formy spamu i zawsze mają to gdzieś. Ja mam tylko to ustawione co na obrazku i tak samo wszystko przychodzi. Podejrzewam, że to o co pytasz jest w magicznym punkcie " gdy otrzymasz informacje o przesyłce" i nie da się tego odznaczyć....

Screenshot_21.png

A jak nawet czegoś uda się nie włączyć jak powiadomień w aplikacji to wysyłają maile, żeby właczyć i i tak masz spam. Nie wiem na co by mi miały te powiadomienia być jak ja tylko paczkomaty inpostu i sporadycznie kuriera biorę. Jedno i drugie mam na mailu...