anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jeśli kurier dzisiaj może przyjechać pod mój adres o 19, to jutro może się ta godzina zmienić?

Client:123400582
#7 Wielbiciel#

Jestem odbiorcą paczki z InPost, dzwoniłem do kuriera by dowiedzieć się o której godzinie mógłby przyjechać pod mój adres bo coś dłużej niż zwykle go nie było. Powiedział, że wieczorem koło godziny 19, co mnie zdziwiło że jeszcze wtedy jeździ. Niestety nie będę miał wtedy możliwości odbioru paczki, ani ja ani nikt inny. Czy jeśli dzisiaj jest on w stanie dotrzeć dopiero o tej porze, to jutro też przyjedzie raczej późno? Zależałoby mi na tym by przyjechał do najpóźniej po 15. Istnieje szansa by coś zdziałać, albo nawet jeśli ja nic nie zdziałam to możliwe że sam kurier będzie jeżdził po okolicy wcześniej?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123400582 możesz przekierować przesyłkę do Paczkomatu w aplikacji InPost. Jesli chodzi o godziny pracy kuriera, to nie jestem w stanie pomóc. Najlepiej jeśli zadzwonisz do niego i zapytasz czy jutro też będzie w takich godzinach w Twojej okolicy. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jak przekieruję paczke do paczkomatu, to będzie można zrobić tak, by kureir z powrotem ją potem odebrał i przywiózł do domu? Bo nie mam możliwości przelewów, tylko gotówka więc odbiór w paczkomacie odpada... Jest to paczka pobraniowa

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123400582 nie, płatność gotówką nie będzie możliwa. W takim razie pozostaje kontakt z kurierem i umówienie się na jutro. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A dodatkowo zapytam, czy sam kurier przeważnie z dnia na dzień może zmienić godziny w których dojeżdza na daną okolicę, czy raczej jeździ w jednych porach? Zawsze do mnie przyjeżdzał w okolicach 12, aż się zdziwiłem jak powiedział że przyjedzie dziś o 19, a jak zapytałem o jutro powiedział, że nie wie.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123400582 Przykro mi, ale nie mamy informacji o godzinach w jakich kurier może pojawić się w danej okolicy. 

oznacz moderatorów