Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem proszek do prania,który podobno jest nielegalny na terenie Unii Europejskiej. Jeśli tak to przysługuje mi zwrot środków?
@theszymox nie bo to prawdopodobnie wtopa systemu allegro i bot wysłał jakiś kretynizm. Druga rzecz jak w ofercie nie pisało że jest dopuszczony do użytku na terenie UE i kupiłeś to cię nikt nie oszukał wmawiając ci coś czego nie ma
@theszymox Nie "zwrot środków" Zawsze najpierw zwrot przedmiotu, dopiero potem możesz domagać się zwrotu środków i też niekoniecznie w całości.
Oczywiście że przedmiot możesz zwrócić.
@theszymox decyzja należy do Ciebie. Tak jak napisaliśmy w wiadomości e-mail, jeżeli przedmiot spełnia Twoje oczekiwania, nie musisz podejmować żadnych dalszych kroków.
Zakupiony produkt został nielegalnie wprowadzony do obrotu na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego, dlatego otrzymałeś tę wiadomość, a oferta została usunięta.
a przepraszam, ze strony allegro było?
ciekawe co to była za substancja chemiczna i dlaczego jest zakazana w ue
i jaką wiedzę ma serwis, np: że można ten środek bezpiecznie wpuszczać do publicznych ścieków
@az1rael produkt ma przynajmniej wadę prawną i dobrze, że allegro o tym informuje jeżeli ma taką wiedzę,
wada prawna zupełnie wystarcza do zwrotu takiego produktu.
przecież sprzedawca zataił ten fakt.
@RED z tą wadą prawną to bym się wstrzymał bo jak produkt ma zdjęcie etykiety albo skład w opisie oferty to nic zatajone nie jest. Nawozy z ukrainny tez sobie możesz kupić i przywieźć a że nie możesz użyć bo ue nie pozwala mimo że warzywa i zboże na tym pędzone z ukrainny wjeżdża to już insza inszość, dwa ja już nie raz wydziałem tu posty pt systemowi się cos uwidziało i wywalił jakiś automatyczny durny komunikat o czymś co nie miało miejsca