anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest możliwość zmiany numeru konta z którego płacę za zakupy na Allegro ?

SILOE82
#7 Wielbiciel

Chciałabym zmienić numer konta z którego płacę za zakupy ale nie mogę znaleść takiej opcji ,czy to jest możliwe ?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@SILOE82 możesz proszę doprecyzować? Przy jakiej dokładnie metodzie płatności, chcesz zmienić rachunek? 

Jeśli masz na myśli płatność kartą, to zapisane karty płatnicze znajdziesz w tej zakładce - w tym miejscu, możesz usunąć zapisaną kartę. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova

@SILOE82 możesz proszę doprecyzować? Przy jakiej dokładnie metodzie płatności, chcesz zmienić rachunek? 

Jeśli masz na myśli płatność kartą, to zapisane karty płatnicze znajdziesz w tej zakładce - w tym miejscu, możesz usunąć zapisaną kartę. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SILOE82
#7 Wielbiciel

Nie chodzi o karty ,tę opcje znalazłam ,ale nie mogę znaleźć opcji zmiany numeru konta z którego z którego spłacam allegro pay i płacę za przesyłki 

oznacz moderatorów

w_kiwi

@SILOE82 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz.

Edit. Jeśli masz na myśli stałe zlecenia przelewu, jak wspomniał @pecela to konieczny będzie kontakt z bankiem.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@SILOE82

Tego nie da się zmienić z poziomu Allegro. Przelewy ustalasz bezpośrednio w banku, a nie w Allegro. Jak masz zlecenie stałe na spłatę Allegro Pay, to usuń je i złoż nowe z innego konta. 

oznacz moderatorów

w_kiwi

@pecela Chyba wygrywasz konkurs na czytanie w myślach. 😅

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów