anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy konto sprzedającego zostało zablokowane?

Client:130370029
#7 Wielbiciel

Witam serdecznie, jakiś czas temu wpadłem na nieuczciwego sprzedającego. Mianowicie kupiłem konto w grze MMO i po opłaceniu wysłał mi login i hasło które całkowicie nie zgadzają się z ogłoszeniem i zdjęciem które widniało przy nim. Po założeniu dyskusji Allegro oddało mi środki lecz chciałbym coś zrobić aby inni nie wpadli w ten sposób. Myślałem ze konto jest zablokowane, lecz wpisałem w wyszukiwarkę login i z tego wynika ze było aktywne dziś ( lecz nie mogę ani wejść na konto ani sprawdzić co ta osoba aktualnie sprzedaje  ) 

co mogę w tej sytuacji zrobić ?? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:130370029 Wyciągnęliśmy odpowiednie konsekwencje względem konta, o które chodzi. Nie mogę wskazać Ci szczegółów ze względu na ochronę danych osobowych. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dane osobowe były wszystkie widoczne przy zakupie tj. Imię Nazwisko, mail nr telefonu.  ( lecz mało prawdopodobne aby były prawdziwe ) . Nawet kontaktowałem się kilkukrotnie telefonicznie ze sprzedającym aby wyjaśnić sprawę lecz na początku jeszcze ktoś odebrał i po usłyszeniu głosu od razu się rozłączył a później zostałem prawdopodobnie zablokowany gdyż od razu włącza się automatyczna sekretarka. Rozważałem również zgłoszenie sprawy na Policję lecz dostałem od Was zwrot i odstąpiłem od tego. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

@w_kiwi oraz zapytam jeszcze czy tylko ja padłem oszustwu czy są tez inne osoby które zgłaszały podobne wątki ? 

oznacz moderatorów