Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od dłuższego czasu dostaję smsy odnośnie przesyłek w skrytce (cały czas ta sama skrytka, ten sam adres). Oczywiście ja niczego nie zamawiam, wydaje mi się, że ktoś omyłkowo podał mój numer ponieważ dostałem też kilkukrotnie smsy z kodami weryfikacyjnymi do logowania bądź zmiany hasła. Napisałem do allegro w tej sprawie ale nie mam pojęcia czy jakkolwiek zareagują lub sprawią by problem zniknął. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał podobną sytuację i czy sprawa się rozwiązała, bardzo nie chciał bym dostawać w nieskończoność kolejnych smsów, średnio 2 razy w tygodniu o treści, że mam w Gdańsku do odebrania przesyłkę (mieszkam w Katowicach).
gdzieś ktoś ma zapisany twój nr telefonu na allegro, pewnie zaistniała pomyłka. ciekawe ze allegro nic z tym nie robi, przecież łatwo namierzyć nr.jak jest przypisany do konta.
No właśnie też mi się wydaje, że dla nich to nic trudnego bardziej ciekawi mnie jak do tego doszło bo mam podpisany numer do mojego konta więc wychodzi na to, że mój numer jest podpięty do 2 kont z czego tamte nie musiało go w żaden sposób weryfikować.
To akurat żaden problem, Ja mam do 4-rech. Numer może być ten sam, mail musi być inny. Co jest wyjątkowo głupim pomysłem, bo potem ważne sprawy na mniej używanych kontach są przegapiane.
A nie zmieniałeś np telefonu, może ktoś nie zmienił w koncie.... Jak odbiera powiadomienia na mailu to nawet mu to nie potrzebne.
@DaNNy_6 widzę, że napisałeś do nas przez formularz. Poczekaj proszę na odpowiedź doradcy.