anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy miał ktoś doświadczenia z nieuczciwym dostawcą ?

NAVIGA
#1 Nowicjusz

Dzień dobry . Od ponad 20 lat kupuję na allegro i pierwszy raz trafiłem na takiego oszusta . Kupiłem od niego dodatek do laptopa Dell WD22TB4 Docking Thunderbolt USBC + ZASILACZ za ponad 700 zł . Zdecydowałem się na tego dostawcę bo oferował niską cenę . Niestety ten produkt dostałem uszkodzony (nie działał) i widać było , że używany . Nie byłem z tego zadowolony bo musiałem go odesłać i szukać innego , działającego . Odesłałem produkt nienaruszony i bez żadnych zmian , zgodnie z procedurami Allegro . Niestety ten oszust odmawia zwrotu pieniędzy kłamiąc , że podmieniłem produkt i że są zerwane stickery . To kłamstwo i oszustwo !  Widziałem negatywne, ostatnie opinie o tym dostawcy i widzę , że nie jestem pierwszy u tego dostawcy. Taki człowiek nie powinien sprzedawać na Allegro bo psuje markę tej platformy . Czy mieliście już takie doświadczenia na Allegro ? .

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@NAVIGA Widzę, że trwa dyskusja w tej sprawie i poprosiłeś w niej o wsparcie Allegro. Proszę Cię o cierpliwość. Wkrótce nasz pracownik zapozna się z treścią dyskusji i zamieści w niej odpowiedź.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów