Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, licytowałam znaczki pocztowe. Do końca wydawało mi się, że jestem jedyną osobą, która licytuje. Licytacja zakończyła się o 19.16. i czekałam tylko na potwierdzenie, że wygrałam. Okazało się, że ktoś mnie przelicytował. Nie wyświetliło mi się to w trakcie licytacji itd. Uznałam, że to błąd przeglądarki - internet się zawiesił i w tym czasie ktoś mnie przelicytował - irytujące, ale zdarza się. Tyle, że na maila przyszła mi wiadomość - o 19.16 właśnie, że ktoś mnie przelicytował. Następna wiadomość zawierała informację, że licytacja się zakończyła też o 19.16. Czy to możliwe, że ktoś przelicytował mnie w ostatniej minucie i czas licytacji się nie wydłużył?
Cały czas na jednej karcie miałam włączoną tą licytacje i czas jak stanął na 19.16 tak stał i już się nie ruszył. Na mailu też mam wiadomość, że licytacja zakończyła się o tej godzinie. I dokładnie w tej samej minucie przyszło mi powiadomienie, że mnie przelicytowano. Czy możliwe więc jest nieprzedłużenie licytacji?
@wiewiorka991 na lokalnie ? tak się przedłuża 😞
Jeżeli przystąpisz do licytacji w ciągu ostatnich 60 sekund jej trwania, licytacja automatycznie przedłuży się o dodatkowe 5 minut.
@wiewiorka991Zgłoś swój pomysł, może ktoś rozpatrzy.