Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy przez przypadek ukryłem jakiś zakup czy ktoś mnie oszukał ale w historii konta mam wydane 88 zł a na ten dzień nie mam takich zakupów na Allegro jak to sprawdzić kto mi pomoże
80497418707 to jest numer transakcji Allegro transakcja odbyła się 21 kwietnia 24 czyli niedawno jak sprawdzić co to było kupione wtedy może sobie przypomnę
Wygeneruj raport zakupów
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/pobieranie-swoich-danych/utworz-raport
Zaraz sprawdzę ale chyba to nic nie da
Da, jeśli wygenerujesz rapirt będą wszystkie zakupy których dokonałeś
Wygenerowałem ten raport i nie ma zakupu na tą kwotę około 88 zł tam po przecinku coś a w banku transakcja jest nie wiem jak do tego doszło gdzie znajdę kontakt do kogoś odpowiedzialnego z Allegro
Dlaczego nie da? chcesz zrobić zwrot czy co?
Nie zwrot być może ja albo mój brat kliknął ukryj zakup i nie ma opcji żeby je z powrotem przywrócić może niepotrzebnie się to zrobiło albo i nie zrobiło może doszło do oszustwa ponieważ na koncie w historii rachunku konta bankowego mam że 21 kwietnia dokonałem zakup bodajże na 88 zł a nie mam takich zakupów z tego dnia w historii Allegro i chcę to wyjaśnić
Wygeneruj raport i się dowiesz
A może jesteś zalogowany na niewłaściwym koncie.
Dzięki za pomoc
Zrobiłem ten raport i nie ma zakupu na tę kwotę gdzie mogę się skontaktować z jakimś kimś odpowiedzialnym z Allegro
A więc gdzie uzyskam pomoc zrobiłem te raporty mamie pobrałem na telefon no i niestety nie ma zakupów z 21 kwietnia na kwotę powyżej 88 zł a w banku takie coś widnieje że płacone było nie wiem jakiś kontakt do kogoś z Allegro potrzebuje jak możecie napiszcie do mnie na maila [edycja]
@Client:102287981 Prześlij potwierdzenie tej wpłaty przez formularz. Sprawdzimy jakiej transakcji dotyczy ta płatność.
Natalia proszę przekazać (bo wysłałem ten formularz) ,że zamówienie było raczej z konta brata [edycja] niech wezmą to pod uwage