Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@johnson79 Niestety na Gadane nie możemy pomóc w takiej sprawie. Jeśli napisałeś przez formularz kontaktowy, poczekaj na odpowiedź.
@johnson79 A do czego Ci to potrzebne, może wystarczy potwierdzenie zakupu, wyciąg.
Do rozliczenia Czystego Powietrza. Próbowałem się dogadać z przedstawicielem Funduszu na jakieś oświadczenie, ale nie dało rady. Czekam już ponad dwa lata na opinię głównego Funduszu Ochrony Środowiska.
Odzyskanie tych dokumentów na pewno przyspieszy cały proces.
@johnson79 jeśłi była to FV to myśle że sprzedający powinien mieć możliwość wydania duplikatu lub kopii ( jest obowiazek archiwizowania Faktur z ostatnich 5 lat dla celów ewentulanej kontroli skarbowej) . Wiec w tym przypadku - kontakt ze sprzedającym
Jełsi był to paragon to sprzedawca raczej nie ma możliwości zlokalizowania takiego paragonu wiec raczej nic nie wyda. Byc może allegro coś będzie mogło pomóc np potwierdzenie zamówienia lub coś podobnnego
Próbowałem już wielokrotnie skontaktować się ze Sprzedającym, prosiłem, jednak do tej pory otrzymałem od niego fakturę tylko na jedną sztukę grzejnika, podczas gdy były zakupione trzy rodzaje, w sumie 8 szt. Nie wiem skąd w ogóle taki dokument, ale od tego czasu kontakt się urwał.