anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można rozwiązać problem ze sprzedającym po rozwiazaniu dyskusji?

patrycjapt
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_Kupilam kojec dla dziecka. Po kilku dniach od oczekiwanej dostawy otworzyłam dyskusję i poprosiłam o informacje na temat daty dostawy, sprzedawca najpierw obiecał jedną datę, potem kolejną i wtedy miałam dość . Napisałam że proszę o zwrot pieniędzy - wtedy sprzedawca wysłał kojec i napisał że zawsze mogę go nie odbierać i wtedy odda pieniądze . Tak zrobiłam , Allegro zasugerowało zamknięcie dyskusji (ponieważ towar został wysłany ). Ostatecznie towaru nie odebrałam a i pieniędzy sprzedający nie oddaje , nie odpisuje na wiadomości . 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

A jaki masz namyśli problem? zawsze możesz napisać tu i z pewnością pomogą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@patrycjapt Poprosiłam już o pomoc w Twojej sprawie i jak tylko dostanę informacją zwrotną, wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

patrycjapt
#7 Wielbiciel#

Dobrze, czekam 🙂 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@patrycjapt Nie wznowimy Twojej dyskusji ze sprzedającym, ale wysłaliśmy już do niego upomnienie w tej sprawie. Sprzedający powinien w przeciągu 2 dni odpowiedzieć na Twoją wiadomość i zlecić zwrot środków zgodnie z ustaleniami. Jeśli tak się nie stanie, napisz proszę do nas tutaj ponownie lub prześlij zgłoszenie przez ten formularz. Wówczas będziemy działać dalej. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

patrycjapt
#7 Wielbiciel#

Super , dziękuję bardzo !

oznacz moderatorów