Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chciałbym się spytać czy można wymieć dodany kupon na kod, precyzując: dzisiaj chciałem sprawdzić czy kod zniżkowy o wartości 100zł działa i przez przypadek go dodałem, jestem nowy na allegro, i chciałem się spytać czy mogę ten kupon wymieć na kod albo komuś udostępnić ponieważ nie był to kod dla mnie.
Dziekuję za każdą pomoc.
Kodu nie da się już nikomu dać, ale nie każdy kod da się komuś dać w prezencie, teraz jak "przypadkowo" z niego skorzystałeś to został już przypisany do konta, anulowałeś płatność , zakupu itd? teraz wróci na twoje konto i będzie ważny 14dni.
Tylko że ja z niego nie skorzystałem tylko go przypisałem do konta
@Client:107457340 kupon został wykorzystany przy zakupie, więc w tej sytuacji możesz kupić kartę podarunkową Allegro ponownie i przekazać ją osobie do której miała trafić.
Kupon nie został użyty w zakupie tylko dodany do konta
@Client:107457340 do konta, z którego piszesz został dodany jeden kupon i został wykorzystany dzisiaj w zamówieniu nr 5bc5f780-2d57-11ef-9d77-b5aee86ce776.
Wiem, chciałem się tylko dowiedzieć na przyszłość ale zamknę temat ponieważ wyszukałem w sieci regulamin gdzie jest napisane że dodanego kuponu nie można udostępnić komuś albo wymieć na kod dziękuję za.pomoc.