Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mogę oddać towar na gwarancji jeżeli nie mam paragonu?Platnosc była blokiem.
@kobi169 Wbrew temu co twierdzą niektórzy sprzedawcy, posiadanie paragonu nie jest obowiązkowe - zwłaszcza przy transakcjach na odległość, gdy masz inne potwierdzenie zapłaty.
@SpeedyGonzalezz mieszasz Gwarancję ( tu z reguły potrzebna faktura, paragon lub wypełniona przez sprzedawcę karta gwarancyjna ) z niezgodnością z umowy ( tu nie wystarczy jakikolwiek dowód )
Na gwarancje to do gwaranta i zgodnie z tym co masz opisane w karcie gwarancyjnej, tu niekoniecznie jest nim sprzedający, a powinna być karta gwarancyjna, inaczej ma się reklamcja u sprzedającego i jak zakup na Allegro to w zasadzie niczego nie potrzebujesz wystarczy złożenie jej przez system allegro, a poza systemem wystarczy jakikolwiek dowód na zakup- np . przelew.
@kobi169 Żeby odesłać towar do serwisu, do naprawy gwarancyjnej potrzebna jest wazna karta gwarancyjna, nie paragon.
Napisz po ludzku co ci dolega, może potrafimy pomóc.
Urządzenie do telewizji strumieniowej nie działa poprawnie po zgłoszeniu do sprzedawcy i wyjaśnieniu usterek sprzedawca podał link do odesłania urządzenia kurierem. Więc pytanie moje czy ja muszę tam dołączyć paragon .
@kobi169 Niesprawne urządzenie odsyłasz do sprzedającego, a on sobie niech naprawia, wymienia lub złomuje. Nie dawaj sie wrobić w naprawy gwarancyjne, TVbox nie jest uszkodzony, ma wadę fabryczną.
Odsyłasz do sprzedającego, adres masz w zakładce "zwrot"
Problem powinieneś zgłosić w opcjach zakupu, zakładka Zgłoś problem...
Paragon nie jest do niczego potrzebny
Tak właśnie zrobię . Dziekuje