Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygrałem pewną aukcję z zegarkiem. Zanim opłaciłem transakcję, zalicytowałem drugi przedmiot, który bardziej mi się spodobał u tego samego sprzedającego. W tym czasie sprzedający dodał mnie do czarnej listy. Jeśli jednak chciałbym dokończyć transakcję to czy będzie taka możliwość? Nie wiem nawet czy próbować, bo to dość spora kwota.
@lastmaciek Jeśli doszło do zakupu i masz przedmioty w zakładce Kupione, możesz zapłacić, a sprzedawca ma obowiązek wysłać towar.
@lastmaciek Czyli będą 2 szt na, co dzień i niedzielę.😁
@lastmaciek A może nie dodał, tylko tak powiedział, jeżeli zakupisz to musi ci wysłać.
@lastmaciek pewnie trochę mijasz się z prawdą, wynika z postu że wylicytowałeś jeden przedmiot nie opłaciłeś go i zabrałeś się za licytację drugiego więc sprzedawca dał Cię na czarną listę, umowa zawarta i warto się z niej wywiązać, zakupu to nie zabawa 😞
Opłać pierwszy zakup, czarna lista nie blokuje tego a potem kup drugi o ile sprzedawca Cię z niej usunie, bo psujesz mu aukcje 🙂
@kostas11 Nie olał, tylko spodobał mu się inny.😁
@LEW433 no to trochę olanie 😬, ale już opłaciłem pierwszą wygraną licytację.
@lastmaciek to poproś teraz sprzedawcę o usunięcie z czarnej listy, a jak był to zakup od firmy to możesz w ciągu 14 dni obejrzeć i jak się nie podoba to odstąpić od umowy i zalicytować inny 😄
@kostas11 wiem, wiem, dzięki za pomoc 😁