Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Możesz kupić co chcesz i dla kogo chcesz
Jak podasz jego dane to Allegro "może " powiązać konta a wówczas uważaj potrafią zablokować wszystko, kup i nie pytaj masz prawo do zakupu ofert wystawionych na Allegro.
@tomek_prv90 Cześć. 🙂 Oczywiście, że możesz. Wystarczy, że w formularzu dostawy i płatności podasz adres i numer telefonu kolegi.
Dziękuję za odpowiedź ale nie całe moje pytanie się załadowało nie wiem czemu, otóż sprawa wygląda tak że kolega prowadzi działalność gospodarczą i chce fakturę na firmę i teraz pytanie, czy ja ze swojego konta allegro mogę zrobić mu zakupy i wziąć fakturę na jego firmę? Jeśli zapłacę ze swojego konta bankowego przez PayU to on nie rozliczy vatu z tej faktury, jak to zrobić żeby było dobrze?
Tak. Ważna jest FV na jego firmę.
@tomek_prv90 Możesz wziąć fakturę na firmę kolegi, ale powinien on samodzielnie opłacić zamówienie (żeby nie miał później problemów z księgowością).
Czyli zrobić zakupy normalnie jak zawsze wpisać dane jego firmy i wybrać przelew tradycyjny jako formę płatności i wysłać mu te dane do przelewu? Chyba powinno być ok ?
@tomek_prv90 tak, dokładnie 🙂