anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy moja paczka dojdzie w terminie 26-27 marca

Client:112020424
#7 Wielbiciel#

Czy można sprawdźić czy paczka jest u kuriera

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Client:112020424, podaj mi, proszę, numer przesyłki bądź numer zamówienia - sprawdzę to. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

1013414676012U

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:112020424 przesyłka jeszcze nie została nadana  ,więc dzisiaj na pewno nie dojdzie .

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Client:112020424, przesyłka została nadana tydzień temu, obecnie jest w tranzycie i powinna dotrzeć w ciągu 9 dni. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A co oznacza tranzycie

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ale do 9 dni robczych tak 16 robiłem przelew i powinna paczka być jak jest zapisane na górze i jest  data 26-27 i paczki niiema

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mam takie pytanie kto może zmienić datę dostawy bo data już powinna być zmieniona  

oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@Client:112020424

To przesyłka z innego kraju. Żadna firma kurierska, nie podaje dokładnego terminu doręczenia takich przesyłek. 

A jeżeli chodzi o o termin doręczenia, to w DPD wynosi on do trzech dni roboczych (przesyłka pod adres) od dnia nadania w DPD Polska. 

Aktualnie twoją przesyłkę obsługuj CNE Expres, który doręczyć ją do pośrednika, który rozliczy cło i VAT, a następnie nada przesyłke przez DPD na przygotowanej etykiecie. Dzięki temu nie ponosisz kosztów odprawy celnej i nie płacisz ani cła, ani VAT-u (bo paczka którą otrzymasz, to paczka krajowa).

A na chwilę obecną przesyłka została zatrzymana w Holandii. Musisz więc czekać na decyzję holenderskich służb celnych.

A i przesyłka z Chin do Polski i z Polski do ciebie, to formalnie dwie różne przesyłki. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:112020424 pod tym linkiem możesz śledzić status swojej paczki: https://www.aftership.com/track/cnexps/1013414676012U. Na ten moment jest jeszcze w transporcie. Jest to przesyłka, która idzie z zagranicy, więc czas dostawy może się wydłużyć. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów