Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można sprawdźić czy paczka jest u kuriera
@Client:112020424, podaj mi, proszę, numer przesyłki bądź numer zamówienia - sprawdzę to.
1013414676012U
@Client:112020424 przesyłka jeszcze nie została nadana ,więc dzisiaj na pewno nie dojdzie .
@Client:112020424, przesyłka została nadana tydzień temu, obecnie jest w tranzycie i powinna dotrzeć w ciągu 9 dni.
A co oznacza tranzycie
Ale do 9 dni robczych tak 16 robiłem przelew i powinna paczka być jak jest zapisane na górze i jest data 26-27 i paczki niiema
Mam takie pytanie kto może zmienić datę dostawy bo data już powinna być zmieniona
To przesyłka z innego kraju. Żadna firma kurierska, nie podaje dokładnego terminu doręczenia takich przesyłek.
A jeżeli chodzi o o termin doręczenia, to w DPD wynosi on do trzech dni roboczych (przesyłka pod adres) od dnia nadania w DPD Polska.
Aktualnie twoją przesyłkę obsługuj CNE Expres, który doręczyć ją do pośrednika, który rozliczy cło i VAT, a następnie nada przesyłke przez DPD na przygotowanej etykiecie. Dzięki temu nie ponosisz kosztów odprawy celnej i nie płacisz ani cła, ani VAT-u (bo paczka którą otrzymasz, to paczka krajowa).
A na chwilę obecną przesyłka została zatrzymana w Holandii. Musisz więc czekać na decyzję holenderskich służb celnych.
A i przesyłka z Chin do Polski i z Polski do ciebie, to formalnie dwie różne przesyłki.
@Client:112020424 pod tym linkiem możesz śledzić status swojej paczki: https://www.aftership.com/track/cnexps/1013414676012U. Na ten moment jest jeszcze w transporcie. Jest to przesyłka, która idzie z zagranicy, więc czas dostawy może się wydłużyć.