Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiedziałem ze karta graficzna jest uszkodzona i za wcześnie kliknąłem przycisk licytuj. Sprzedający napisał ze było to napisane w opisie. Prosiłem go o usunięcie mej licytacji lecz on odpisał ze było napisane w opisie. Co teraz zrobić (cena to 90zl)
@Client:65380128 tak , jeśli sprzedawcy zależy na upłynnieniu towaru Twoją ofertę usunie na końcówce licytacji , ta sytuacja jest dla niego korzystna bo podbijasz mu cenę .
Ok a co jeśli usunąłbym konto Allegro?
Napisał mi
Dziękujemy za informację zwrotną.
Obsługa sklepu internetowego [edycja]
oznacZa to ze nie będę licytowal?
@Client:65380128 A po co usuwać konto, umowa zakupu nadal obowiązuje, przecież jak nie opłacisz to nie pójdzie do sądu. A odpowiadają Ci BOTy.
Ok czyli po prostu nie płacić i tyle?
@Client:65380128 no to teraz wszystko jasne . Możesz nie płacić jeśli wysłałeś informację i swojej rezygnacji . Sprzedawca to firma , a Ty jesteś konsumentem .
Dovra czyli aukcja kończy się są 5dni i mam mieć to gdzieś, a za 7 dni zostanie wybrany następny po mnie ?
Kiedyś po pijaku, zalicytowałem i wygrałem jakiegoś wielkiego, dmuchanego delfina. Miał z 5 metrów.
Jak przez 7 dni po aukcji nie zapłacisz, zwyczajnie zostanie ona anulowana, a sprzedający otrzyma zwrot prowizji. Tak, że nie panikuj chłopie. Kiedyś za nie wywiązanie się z zapłaty, dostałbyś punkt karny, teraz allegro już ich nie daje za tego typu rzeczy - zwłaszcza, jeśli to jest pojedyncza sytuacja.
Dodatkowo, jeśli licytacja wciąż trwa, zdaje się, że możesz swoją maksymalną oferte zmniejszyć, do takiej, która łatwo zostanie przebija przez innych licytatorów.
Ja w końcu z tego delfina, na drugi dzień, bez problemu zrezygnowałem.
Dzięki super mi pomogłeś, to jąk zmniejszyć tą kwotę ?
Też słyszałam o tym zmniejszeniu ale nie próbowałam. Musisz zalicytować jeszcze raz dając najmniejszą możliwą kwotę. Wtedy jak Cię przebija to problem z głowy.... Przynajmniej tak tu kiedyś pisali. Czyli jak np dają 50zł to daj 51zł i wtedy będzie się liczyć to 51, a nie startowe 340 czy jakoś tak...
Dobra, napisał mi wreszczie coś takiego
”
przekazałem do weryfikacji czy mamy taką możliwość
Z poważaniem,
Mariusz Szulkowski
Obsługa sklepu internetowego INTERLOOK[edycja]