Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawcy nie spodobał sie mój komentarz i chce ,abym go usunął po zwrocie towru i środków na moje konto.
Czy muszę to zrobić? Czuję jak by sprzedawca mnie szantażował ,że zwróci pieniądze jak usunę nieprzychylny dla niego komentarz.
Jeżeli uważasz że komentarz jest nadal zgodny z twoimi odczuciami na temat obsługi, opisu itp itd to nic nie musisz zmieniać.
@szczyur nie nie musisz zmieniać , środki zwrócić musi , a w przypadku problemów masz skuteczne narzędzia od allegro .
Czyli pieniążki chcesz odzyskać, ale Twoja opinia się nie zmienia... ok 😄 Założę się, że ten komentarz ma tyle wspólnego z prawdą co nic.
Jesteś w błędzie. Produkt mail być "spożywczy" po otwarciu teoretycznie nie ma zwrotów ale jednak okazał się podrabiany i na dodatek nie był przeznaczony do spożycia. Produkt nie występuje nigdzie indziej na świecie po za aukcją tego sprzedawcy . Sprawa zgłoszona do Allegro. Wiec nie oceniaj wszystkich swoją miarą koleżko. Jednocześnie pytałem co do zasady. Założę się ze masz problemy z czytania ze zrozumieniem. a opinia się zmieni na bardziej rozwinięta i opisującą prubę szantażu.
Niczego nie musisz, komentarz ma być zgodny z przebiegiem transakcji. Sprzedający nie może uzależniać zwrotu środków od usunięcia komentarza, będzie "szantażował" zgłoś go Allegro.
To zależy czy na pewno chcesz tego aby zrujnować sprzedawcę i czy na pewno on na to zasłużył? Ty decydujesz i Twoje sumienie.
jak Cię sprzedawca wyciumkał to go oceń