Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy na allegro mogę zapłacić kuponami Sodexo?
Sądzę z nie. Nie ma ich w zestawie Allegro.
Chyba nie, ale upewnij się na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
Pytam, bo na stronie Sodexo widnieje napis "Zaufali Nam - Allegro" , mam akurat te kupony i chciałbym je wydać. Jeśli allegro nie honoruje tych kuponów to ciekawe na czym te "zaufanie" obu firm polega?
Dopytaj przez czat, może się mylę.
Zapytaj na czacie Allegro, być może serwis je honoruje.
@29155264 może zdarzyć się tak, że Allegro współpracowało z Sodexo w ramach bonów dla pracowników, tak strzelam 😉
Nie jestem pewna czy otrzymałeś bon czy kartę, ponieważ kartą teoretycznie można normalnie u nas zapłacić, wybierając opcję płatności kartą. Natomiast bony nie są u nas realizowane.
Płatności kartami Sodexo, emitowanymi przez Alior Bank na platformie MasterCard, są akceptowane we wszystkich typach transakcji realizowanych na Allegro. Procedura płatności zamyka się w czterech prostych i intuicyjnych krokach znanych z płatności tradycyjną kartą debetową lub kredytową.
Na czacie napisano mi: "Jeżeli Pana kod jest w formie karty podarunkowej z kodem CVV z tyłu to tak, w innym przypadku nie można wykorzystać."
@29155264 Cześć. 🙂 Jeśli masz wirtualną kartę Sodexo, to możesz nią płacić tak jak każdą inną kartą płatniczą.
Wybierz płatność kartą, a następnie wpisz wszystkie niezbędne dane (imię i nazwisko, numer karty, numer CVV).