Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupiłem telefon za 800zl na allegro lokalnie z linku i nie zalogowałem się na konto sprzedający mówi że zamówienie anulował ale nie mam tego jak sprawdzić chciał bym się dowiedzieć czy odzyskam pieniądze napisałem do allegro ale nie wiem kiedy dadzą odpowiedź (wszystko pisałem z tą panią na **piiip**)
Właśnie w tym problem, że to nie był przelew. Formalnie będąc pod bankomatem wypłaciłeś z niego gotówkę. W komunikacje był nawet adres tego bankomatu.
nie zwróciłem na to uwagi byłem przekonany że to prawdziwa strona
i po prostu potwierdziłem
tylko i wyłącznie moja wina nie mogę nikogo oskarżać. moja nieuwaga i moja strata wysłałem do banku wniosek i opisałem sprawę a nóż się uda
Bank reklamację odrzuci. O ile oszuści są w stanie podrobić stronę płatności, to już komunikatu w aplikacji banku nie podrobią. Dla banku, to ty wypłaciłeś kasę stojąc przed bankomatem, co potwierdziłeś pinem lub odcinkiem palca. I w tym jest cały problem.
Ps. Ciesz się, że oszuści nie opóźnili ci konta, bo po potwierdzeniu w apce można wypłacić środki do wysokości salda lub limitu (zależy co będzie pierwsze). Komunikat w aplikacji banku zawsze należy przeczytać przed zaakceptowaniem transakcji, tak samo treść smsa (jak ma się autoryzację kodem sms).
A i były przypadki brania kredytów, ale nie przez blik. Oszuści robili fałszywą stronę banku.
@Client:104950562 Wielu już o tym tu pisało i nikt nie odzyskał kasy.