Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wydaje mi się, że już 2 razy robiłem zakup z FV zakupu, nie dostając faktury do towaru sprawdzałem w wiadomościach czy została wysłana elektronicznie przy braku sprawdzam szczegóły zakupu, a tam informacja, że zakup był na paragon bez faktury. Czy sprzedający może to zmienić? Przy ostatnim zakupie zależało mi na FV i jestem pewny, że zaznaczałem zakup z fakturą, a tu się okazuje, że niby nie. Mieliście już taki przypadek ?
Nie , nie może zmienić .... pewnikiem nie zaznaczyłeś.
Jeżeli udostępnia taką możliwość i jest firmą nie może sobie sam zmienić, otwórz dyskusję i zażądaj dosłania: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@LEW433 lepiej napisz ,, staeem skakaem ,, , autor wątku pisze cyt ,,jestem pewny, że zaznaczałem zakup z fakturą, a tu się okazuje, że niby nie.,, Jeśli w zakładce ,, moje zakupy ,, nie jest oznaczona faktura to nie była oznaczona KROPKA !!
@ADINO85 Tak się dzieje (mnie też się zdarzyło ) ,że ikonka oznaczająca zakup z fakturą wizualnie się nie bardzo różni od zakupu zwykłego z paragonem . Sprzedawcy mają często dużo pakowania i aby zdążyć przed godzinami granicznymi u dostawców tego w pośpiechu nie zauważają . Ikonka z chęcią otrzymania faktury powinna być zdecydowanie bardziej widoczna to na pewno zmniejszyło by ilość błędów .