Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający wyslał mi SMS ze nie wyslę mi przedmiotu(za który już zapłaciłem) bo cena go nie satysfakcjonuje.
Tlumaczył sie ,ze aukcje wystawiła jego dziewczyna i nie śledziła zakończenia aukcji. A on ma propozycje od jakiego konesera który daje mu o wiele wyzsza kwotę za ten przedmiot.
Co moge w tej sytuacji?
...dodam tylko ,że była to licytacja....
@eliot21 możesz iść do sądu ,jeśli odda kasę allegro nic z tym nie zrobi bo nie jest stroną w transakcji .
...no chce oddać...a z drugiej strony to Allegro nic z tym nie zrobi.....? przecież to ona posredniczy w tej całej tranzakcjii i chyba ma jakies przepisy regulujące takich Sprzedających...
Allegro nic mu nie zrobi, zwróci Ci śrdoki, możesz do sądu.
Teoretycznie nie powinien tak postąpić ale sam to możesz jedynie go ocenić wystawiając opinie . Można próbować drogą sądową ale czy warto?
...no wlasnie "czy warto?" za 200zł bo cena która osiagnęła był 375 zł i tyle mu wpłaciłem ,a on mi teraz mowi ze go ta cena nie interesuje i ze ma kupca za 600 zł...nie wiem co w przypadku załozenia sprawy sadowej kto ponosi koszty....?
@eliot21 jako Powód finansujesz wstępne koszty postępowania , ale wygrywając sprawę oprócz nakazu wydania rzeczy Sąd uwzględni dodatkowe roszczenie jakim może być pokrycie kosztów postępowania /.