Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
"www_replicart_pl"
Sprzedaje tanie rzeczy a one kosztują o wiele więcej. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chce po prostu wiedzieć czy można to potwierdzić czy robi legit biznes bo widziałem dwie oferty z takimi samymi zdjęciami i tylko jedne zdjęcie zostało dodane jako główne
A czytałeś opisy aukcji? Repliki są dużo tańsze od oryginałów
Nawet czy replika czy oryginał, są dwie oferty z takimi samymi zdjęciami i tylko na tych 2 są dodane tylko jedno główne zdjęcie by ktoś nie pomyślał że to taka sama oferta.
I tylko te dwie główne zdjęcia się różnią od siebie
A resztę zdjęć są takie same tylko główne się różnią a reszta to takie same zdjęcia w obu ofert
Liczy się treść oferty jest jeszcze coś takiego jak produktyzacja allegro i mogła podłączyć oferty sprzedającego z oryginałami bo zdjęcia są podobne jak masz wątpliwości to napisz do sprzedającego i np poproś o zdjęcia w prywatnej wiadomości
@Client:93898867 zreszta chyba replika ma wiernie kopiować oryginał więc zdjęcia powinny być bardzo podobne
@az1rael Za drogo > płacz, za tanio > podejrzane.
@Client:93898867 "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził"
@Client:93898867 Zawsze masz przycisk "zgłoś naruszenie zasad" jak masz podstawy do zarzutów.
Wg mnie aukcje są całkiem prawidłowe > wyraźnie w opisach jest "kopia" lub "replika" i to na samym początku opisu > nigdzie nie ukryte
A tutaj wątpię, żeby ktoś Ci sprawdził Twoje zastrzeżenia > chyba, że jakiś "osz...." wypowie się przytaczając jakieś dawno nieaktualne wpisy . pozamykane wątki > sprzed kilku lat albo podając fake'owe strony jako potwierdzenie jego wpisu.
@Client:93898867 opisy ofert wyraźnie wskazują na ewentualne uszkodzenia czy informacje, że produkt jest repliką, więc nie wzbudza to wątpliwości. Co mogę podpowiedzieć to, żebyś przed zakupem, zapoznał się dokładnie z opisem oferty.