anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czy system allegro może sam złożyć-zdublować moje zamówienie

Marek_MMS
#7 Wielbiciel#

10.04.2025 złożyłem ze  swojego profilu zamówienie, Sprzedawca zrealizował je 12.04.2025. Zamówienie w pierwszej wersji miało być kupione na raty (został złożony stosowny wniosek do banku) , sprzedawca w rozmowie tel. kazał płacić przelewem24. Tak też zrobiłe, jednocześnie informując bank o anulowaniu umowy kredytowej. 14.04.2025 na moim loginie w allegro pojawiło się nowe zamówienie (jak to możliwe ?????? - ja tego nie zrobiłem

Miał ktoś taki przypadek.

Marek

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Marek_MMS kupiłeś dwa razy. Na krechę i za pieniądze.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Marek_MMS Jeśli podejrzewasz włamanie na konto, proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Marek_MMS
#7 Wielbiciel#

Podejrzewam raczej jakiś błąd systemu allegro

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Chm lata temu miałam taki przypadek. Kupowałam jedną ławkę ogrodową. A minutę po niej miałam drugi zakup. Klikałam tylko raz kup teraz i tylko jednej sztuki. Nawet nie szło tej jednej sztuki opłacić, bo się połączyły, musiałam robić przelew bezpośredni...

Jednak jak czytam to forum już ze 2 tata to o takim czymś jak piszesz nie słyszałam. 

Tu raczej wygląda na to, że bank tego pierwszego zamówienia nie anulował. Przyznanie kredytu trochę trwa. Dokonałeś zakupu za gotówkę, a potem bank zakończył procesować kredyt i pojawił się zakup na kredyt. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo zakup na kredyt robiłam tylko raz. Wtedy pojawiło mi się to w kupionych dopiero po 24 godzinach.

(Allegro dzieli, by rządzić).
oznacz moderatorów

Marek_MMS
#7 Wielbiciel#

Myślę, że masz rację. Tylko dlaczego allegro samo na moim loginie samo złożyło zamówienie. To podważa moje zaufanie do tego portalu

oznacz moderatorów