Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oto wyniki wyszukiwania frazy - Święci wojownicy w sztuce: https://allegro.pl/listing?string=%C5%9Bwi%C4%99ci%20wojownicy%20sztuce
nuu... na ,, poduszkowce ,, raczej nie wyglądają
No tak. Allegro wybiera co kupujemy nie my...xD Też się wczoraj wyżywałam w poście, bo głupiej maski do włosów normalnie wpisując znaleźć nie było można, tylko po filtrze się dało, a jakby po filtrze była na 10-tej stronie wyników to....
Tu masz na tyle spartaczone wyszukiwanie, że może doraźnie coś w nim poprawią.
W cudzysłowiu 1-ną sztukę widzę znajduje ale nie jestem pewna czy to o tę chodzi:
"święci Wojownicy w Sztuce" - Niska cena na Allegro
Spokojnie, meliskę wypij. To wszystko dla twojego dobra, Allegro wie lepiej co ma zobaczyć kupujący.
To jest mały pikuś. Mój rekord to 17 stron, bez znalezienia wpisanej w cudzysłów frazy. Przeszukałam wszystkie 17, nie ma. Dopiero po numerze aukcji znalazłam to czego szukałam. Czyli w pierwszej kolejności należy znaleźć to co chcesz znaleźć " na piechotę" , być może przeszukując kilkaset aukcji " z palca". Zdążyłam już do tego przywyknąć.
@cztery_bez_atu @Mido @pzkf @AnnaG-Antyki jak już tak ..bardzo ..bardzo ... mam parcie żeby kupić na allegro ,zwykle wcześniej szukam w innych miejscach , tam pozyskuję EAN . ISBN , czy kod producenta i mam w allegro na talerzu .
Ja poszłam do apteki, naprzeciwko to się nie przemęczyłam i nawet skład mogłam zobaczyć. Na Allegro wyhaczenie nowego produktu graniczy z cudem, znalazłam ją stacjonarnie. Kiedyś wyszukiwało po opisach, teraz nic nie znajduje. Fakt nie pamiętałam dokładnej nazwy maski, bo ja na opisy producentów nie patrzę tylko skład, a opakowanie wywaliłam. Jednak dawniej takich problemów nie było. Wpisuję ZIAJA MASKA DO WŁOSÓW AMINOKAWASY i ma wyskakiwać. Nie ma tego aż tak wiele, żeby wyszukiwarka się myliła. A tu wcale jej nie było w wynikach, tylko z 10 innych... To taki mały problem w porównaniu z niektórymi wyszukiwaniami podawanymi na tym forum ale wkurza. Standardowy klient uzna, że nie ma i idzie gdzie indziej... Jak można chyba najlepsze w świecie wyszukiwarki spieprzyć do takiego poziomu??? Lata minęły, a nadal mi się to w głowie nie mieści...
Gorzej jak rzecz trochę starsza.