Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pan sie zarzeka, ze to ja nie umiem kupować i ma do wybrania dostawe. Bardzo prosze, zeby ktos albo potwierdzil moje zdanie, ze nie da sie wybrac dostawy lub mnie poprawil i nakierowal gdzie to wybrac.
Link oferty: https://allegro.pl/oferta/kask-szczekowy-nolan-n120-1-classic-n-com-r-xxl-hit-16763033826
Pozdrawiam
Do wyboru ma tylko kuriera DHL, więc jeżeli nie obsługują Twojego kodu pocztowego to możesz nie móc skorzystać. A poza tym to w DHL w ub. tygodniu mieli awarię i nie odbierali wszystkich przesyłek ze zleceń, może nadal nie działają na 100%.
3 moich znajomych ( z tego samego miasta) również nie widzi opcji dostawy. Zmieniałem adres dostawy na Wrocław i też nie dało się wybrać dostawy. Spróbuję może inne miasta jeszcze wpisać, żeby upewnić się czy to wina tego.
Czy mógłby pan podać swój kod pocztowy?
@Slawizioom nie da się, można wybrać tylko odbiór osobisty. Daj mu link do tego tematu jak taki niedowiarek.
Dziękuję za odpowiedź
Chyba allegro przez proponowanie najlepszej dostawy Smart przestało ja oferować.
Coś jak w tym wątku
@Client:44052296 Proszę, nie wprowadzaj w błąd. W podlinkowanym przez Ciebie wątku wyjaśniłam, że to kwestia dostępności pod danym kodem pocztowym.
@w_kiwi No dobrze Pani Moderatorko, a co w moim przypadku sie dzieje? Chce kupic przedmiot, a nie mogę! Pan sprzedajacy zdezorientowany tez nie ma pojecia o co chodzi. Tu jeden Pan widzi dostawe, inni nie...o co w tym chodzi?
@w_kiwi tylko wątek dotyczy DHL a tam był UPS, dostali poniżej odpowiedź że został wyłączony DHL przez awarię 😞 sprzedawca nic o tym nie wie i się dziwi czemu nie ma sprzedaży bo jedyną dostawę jaką miał to DHL 😞
@w_kiwi To nie jest wprowadzanie użytkowników w błąd. To Allegro wprowadza kupujących w błąd narzucając jakieś dziwne metody dostawy które nie są dostępne w konkretnej okolicy, a często są zwyczajnie niewygodne ..
Wybór metody dostawy powinien należeć do kupującego w porozumieniu ze sprzedawcą, a nie do Allegro.
Nie ważne. Nie doczytałam.
DHL został ukryty. Allegro nikogo o tym nie poinformowało...
No kurcze to mogłoby byc rozwiazaniem tej sprawy...tylko czemu tu jeden użytkownik widzial dostawe, a inni nie?
@Slawizioom może jest tak jak piszą, że to kwestia dostępności dla danego regionu.
Zmienialem adres dostawy na rozne miasta w Polsce, w roznych regionach Polski i zadna lokalizacja nie dala mi wyboru dostawy 😄 no patologia
@Slawizioom ' zadna lokalizacja nie dala mi wyboru dostawy"
To może być wina ustawień lokalizacji albo - oraz ciasteczek
Jak się zmienia parametry szukania to dobrze jest najpierw wyłączyć przeglądarkę i ponownie wpisać nowe parametry.
Przeglądarki internetowe mają to do siebie że zapamiętują ostatnio odwiedzane strony i żeby było szybciej ponownie wyświetlają to co było wcześniej oglądane. To miało być dla ułatwienia.
Bo to jest dostępne w ofercie ale znika podczas wyboru metody dostawy przed płatnością. Mam tak nawet u tych sprzedawców gdzie zamawiałam do automatu DHL.
W sumie odczekaj, skończą się skutki tej nieszczęsnej awarii to będzie znów działać. Dobrze, ze odcięli w końcu te zamówienia. Masa klientów pozamawiała i najpierw zero info o paczkach, potem paczki bez kodów itp. Nie chciał byś tego przeżywać. Kurierzy na pewno lepiej w tym okresie nie działali.